Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • SaNyEe

    aktív tag

    Újabb este, EB nézés in progress, már 2:1-re mennek ezek a mocsok friccek pedig ellenük fogadtam, egyszer csak kerékcsikorgás majd csattanás. Kinézek az ablakon hatalmas kék füst, egy Ford KA-t látok, mögötte nézegetnek valamit. Kis idő múlva levánszorognak beindított motorral a házunkig a sérült kocsival (Új Octavia volt a hátsója alapján). Kis 17éves suttyók meg egy mégkevesebb picsa. Darabig nézelődnek, egyik gyerek nagyon anyázza a haverját (gondolom amelyik apucianyucijáé az autó). Persze más kocsiját könnyű megtörni :DD Kis idő múlva elhajtanak.
    Második félidő .. nem történik itt semmi számomra érdekes. Kimegyek megnézni mit műveltek ezek itten.
    Próbálom leírni a helyszínt, hogy érthető legyen a történet.
    Szal útkereszteződés, az utak nagyjából merőlegesek egymásra, szélességre kábé 4,5 - 5 méter amire próbáltak behajtani. Az út amire ráhajtottak kb 5%os lejtő. Jobb kisíves kanyar lett volna a történet. Ford KA eljött a kanyarban, az Octaviás mikor kanyarodott adott egy kövérgázt, ívbelső kerék elvesztette a tapadását ennek következtében (meg a sebességnek) leestek az út mellé. Ez még nem is lett volna baj mert egy elhagyott bolt+raktáregyüttes. A srácok a raktár-rész rámpájára csúsztak ki, ami még mindig nem lett volna baj, ha elhúzza ballra még idejében a kormányt a srác, de nem! Ehelyett gáz+ ívre húzta a kormányt a hülyegyerek és faszán lehajtott a rámpáról ami úgy 80 - 100 centi szintkülönbség! Persze ahhoz, hogy megtehesse ezt a kis jumpot át kellett ütnie egy 30 centi magas és ugyanilyen széles betonpadkát ami betonacéllal erősített....
    Ezen az Octavia kicsit megsértődött, gyakorlatilag az olajteknő + kipufogó (ha csak az) eltörött és spriccelt ki az olaj az úttestre.
    Ezekután még beindították és elgurultak a házunkig vele ... ment volna hazáig így, hogy sült volna neki össze a fődarab a motorral! Bár szerintem így is qka az egész.

    Igazából az a baj, hogy ez egy kertvárosi részben történt. Elsősorban nem is az a bajom, hogy összetörték, hanem az, hogy úgy tettek mintha egy NFS-t vagy nem is tudom mit játszottak volna. Ott ahol ezek a balfaszok randevúztak a betonpadkával, ott este háromnegyed 8kor még 4 kisgyerek focizgatott.
    Mondjuk belátható a hely, de akkor is úgy vezetett a delikvens hogy fel sem tudta mérni a saját és kocsija képességeit.
    Mikor itt dekkoltak a házunk előtt megfordult a fejemben, hogy kimegyek és kicsit még alájukfűtök a szomszédsrácokkal karöltve, de akkor még mi lettünk volna elővéve a végén. Rendőrt inkább nem hívtam rájuk, bár belegondolva lehet ez lett volna a helyes döntés, mert egy közveszélyes idiótával kevesebb lenne az utakon!

    -- end of transmission --

Új hozzászólás Aktív témák