Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • carl18

    addikt

    válasz DanielLong #33466 üzenetére

    Köszönöm de máshogy alakult mint gondoltam, ez alatt az 1 hét alatt elég brutálisan megváltozott a látásmódom. 1 hét alatt most voltam legtávolabb a hazámtól, szóval a csalogató betanított munka 2 műszakos "Betonacél feldolgozó" munka. Napi 10-12 óra munka, röviden soha életembe nem dolgoztam még ilyen keményen. Az első nap után azt mondtam nem megyek be, hétfőn jöttünk ma mentünk haza.

    A munka brutális volt, életembe most dolgoztam a legkeményebben. Ráadásul a külföldi néppek szerb,szlovák stb is gondoskodtak arról ne legyen kicsit se jó. Ment itt a K@rva anyázás stb, idegileg a héten kikészültem napi 22E forintot volt a fizetés. Más felől semmilyen betanítás nem volt, se munka védelmi oktatás, a szállás egy fertő fűtés se volt. Mindenhol egy okádék az egész, hát nem csodálom hogy 30-emberből mindenki ott hagyta 1 hét múlva.

    Semmi fajta munkavédelmi dolog nincs, ha akarsz sportcipőbe is bemehetsz dolgozni. Se baleset védelmi oktatás nem volt, se munkavédelem. Sajnos én egy sima munkás bakancsot vittem csak, egy beton acél mikor igazítottuk ráesett a lábamra és a lábujjam asszem eltört.

    Minden esetre ez egy nagyon jó tanulópénz volt, most már sokkal jobban értékelem a hazánkat. Meg mikor lenéznek mert magyar vagyok nincs annál undorítóbb dolog. Most nagyon elundorodtam külföldtől, de mindegy nem adom fel. Szerintem az emberek nagy része nem tudja ezt csinálni, főleg ilyen környezetbe.

    Hiába szúr, itt Ryzen a úr!

Új hozzászólás Aktív témák