Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szten Márs

    nagyúr

    válasz klepto #8215 üzenetére

    Nekem személy szerint az a bajom vele, hogy JPG-ben fotózva igen látványosan csapnivaló a dinamikája, legalábbis az alapján a képek alapján, amiket láttam. (Azaz kicsi az a maximum fényerő-különbség amit egy képen képes jól kiexponálni, azaz még nem fog bebukni, meg kiégni sem semmi.) Hogy az E330-nak milyen volt a dinamikája, ezt meg nem mondom, szóval ahhoz nem tudom hasonlítani. Ami még hátránya - de ebben az E330 sem volt jobb semmivel, szóval ha ott nem zavart itt sem fog - az igen kicsi és sötét kereső. Ha belenézel egy K100D keresőjébe akkor igencsak más kép fog fogadni. Ha egy K10D-jébe akkor meg pláne. Ezen kívül ott van a mindösszesen 3 fókuszpont a Pentax 11 fókuszpontjával szemben (amiből 9 ráadásul keresztszenzoros).
    Egyébként nem tudom elképzelni, hogy ha komoly vásárlási szándékaid vannak, akkor akárhol is laksz Mo-on egy boltban ne engednék meg, hogy kipróbáld a kiszemelt gépeket és kattintgass velük párat, hogy meggyőződj róla melyik is kell neked.
    MOD: a Pentax dupla kit tényleg jó gondolat, de a Pentax 50-200 helyett esetleg megnézheted a Tamron 70-300-at, az is 40 körül van.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák