Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • joey04

    titán

    Sziasztok! Szeretnék venni vmi jó kis fényképezőt de teljesen amatőr vagyok a témában.de azért nem akarok vmi teljesen alapgéppel kezdeni de a profik felé se hajlok igazán.vmi köztes megoldás kéne.fontos h a jó képek mellet jó videókat is tudjon csinálni!nézegettem pár gépet de mivel szinte semennyire sem értek hozzá nem tudtam olyan okos következtetéseket levonni!Találtam a Panasonicon belül olyan családot h TZ ezen belül is 1-2-3. több helyen is azt olvastam h nagyobb a képzaj mint kéne de amiket én láttam tesztfotókat azok nekem megfelelnek.tudom h a digitális zoom meg a MP szám az parasztvakítás nemtom h a 6-7 mp az mennyire tartozik ebbe a kategóriába, valamint h a 10x optikai zoom...
    olvastam h ezekben a képstabilizátor nagyon jól teljesít meg hogy a tz3 nagyobb képet lát.érdemes vmelyikbe befektetni vagy vmi jobb ajánlat esetleg?ár az kb 90ezerig mehet de ha van vmi ütős 50ezerért az is jöhet!tehát nem fix 90ezres kategóriában keresek csak az a plafon!köszi a segítségeteket előre is!

    "Ha nem vennél a kezedbe gyorsabb telefont, akkor soha nem mondanád meg, hogy mennyivel gyorsabb telefonok vannak jelenleg a piacon."

Új hozzászólás Aktív témák