Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Halee!

    Érdeklődnék, Sony W170 gép felől.
    Tapasztalatok valakinek? Google nem nagyon dob ki semmit róla. :(
    Összehasonlító tesztekre vagyok kíváncsi elsősorban.

    Munkatársam "megszabadulna" tőle 35ezerért. Októberben vette.
    Vaterán találtam egyet ennyiért. Az új ára meg picivel több azért.
    Szóval beleugorjak?

    Jelenleg egy Kodak CX7330-am van (3MP, 3×opt. zoom).
    Ezzel is meg vagyok elégedve, szvsz jó gyors. Legalábbis édesapám (nemtudommilyen) Olympusához képest. Meg úgy általában amiket eddig itt-ott használ(gat)tam, azokhoz képest egész jó.
    Egy bajom van vele, ez pedig a működési ideje.
    Az eredeti tölthető elemjeivel sem voltam megelégedve, inkább vettem bele Duracell, vagy Energizer elemeket. De egy-egy Budapest Parádét végigfényképezni így is két-három garnitúra elemembe került. :D
    Nincs olyan fényképező, ami sok készenléti idővel bír? :F

    Igazából egy olyat keresek aminek úgy 8-10×optikai zoomja van, meg ehhez párosítva megfelelő felbontás (7-8MPixel, vagy több).
    Fontos lenne még, h összecsukódjon, tehát ilyen (ultra) kompakt méretű legyen, mert amúgy a Fuji Finepix S5800 is megfelelne (bár nem ismerem, jó-e), csak a mérete annak, hogy is mondjam, nem fér bele a zsebembe. Bár az ára kétségtelenül ellensúlyozza méretét.

    Utoljára karácsonykor nézegettem a h×lyennemvagyok boltban fényképezőket, összesen két gépet találtam, ami az általam felvázolt paramétereknek megfelelt, az egyik Panasonic volt, (valószínűleg a DMC-TZ4-es), a másikra nem emlékszem. Ezek akkor 50 ezer körül voltak, de akkuidőről (természetesen) az eladók nem tudtak felvilágosítani.
    Így inkább nem is vettem.
    Aztán most itt van ez a Sony, egész olcsónak tűnik.

    Szívesen várok kritikát.

    Még nem vettem meg, csak "gondolkodok rajta", meg húgom legalább megkapná a régi gépem, és nem rágnám a küszöböt, mikor elviszi tüncis képeket csinálni barátnőihez.

    [ Szerkesztve ]

    Javíts ki nyugodtan, ha tévedek valamiben. :)

Új hozzászólás Aktív témák