- iPhone topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone 16 vagy Oppo Reno13?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Magisk
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- MIUI / HyperOS topik
Aktív témák
-
Gorneck
legenda
Pedig nagyon olvasnék róla vmit...nem akarok beszívni vele, mint a GPS-szel a hangja miatt (venti csere meg annyira nem biztos bejön)...400as FPS BS 2 is gondolkodóba ejtett...lényegesen olcsóbb, mint egy Zalman táp...de vajon melyikkel járnék jobban...460 FSP Gigabyte kiszerelésben vagy a BS2 400as?!
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Gorneck
legenda
válasz adalbert1 #9557 üzenetére
Eléggé...az a vicc, hogy nem is változik a venti fordulatszáma terhelésre...ha ez a leghalkabb üzeme akkor milyen lehet mikor rákapcsol...Egyébként vicc mert haveromnak is 500as GPS van a gépébe és halk mint atom...
Van itthon egy Noiseblocker SX1 ventim, de félek nem elég a táphoz...amúgy nagyon elégedett használója vok a tápomnak lassan 3-4 hónapja.[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
adalbert1
veterán
válasz Gorneck #9558 üzenetére
Hát nem tudom, meg kellene nézni, hogy mekkora fordulatszám mellett mekkora a légszállítása annak a ventinek... Viszont ventit cserélgetni nekem sincs sok kedvem benne. A tápot még nem szedtem szét, de ha a ventinek nem sima csatija van, hanem forrasztgatni kellene, akkor nálam már bukott a dolog.
-
Gorneck
legenda
Mi a különbség?
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
-
Szten Márs
nagyúr
-
forceberg
veterán
válasz Szten Márs #9565 üzenetére
Igazad van, az elkók, ez most hirtelen nem is jutott eszembe.
Majd meghajtom a tápot szétszedve, s nézem, mi milyen meleg benne.
De mintha az én 400-asom nem is meleg levegőt nyomna ki magából, tehát túl van hajtva a venti.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #9568 üzenetére
Szakmabeli vagyok, ha ez megnyugtat.
Amúgy inkább arra értem, hogy a melegedését fogom vizsgálni.http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
pete_21
addikt
Hi!
Köszi a tegnapi válaszokat
Most az lenne a kérdésem, hogy hosszabb távon szerintetek megéri-e egy Enermax EGLT500AWT Liberty 26e Ft-ért, vagy inkább maradjak egy 16e Ft-os Chieftec 500 W-os tápnál? Melyikkel járnék jobban?[ Szerkesztve ]
-
Gorneck
legenda
-
FefeeX
veterán
Adott egy Chieftec GPS-400AA-101A tápom, ami relatíve hangos a gépem további alkatrészeihez képest. Kérdésem az lenne, hogy ki lehet-e cserélni benn a ventit egy Glacialtech SilentBlade II-re? Keretes venti van benne? Csak mert még nem bontottam szét. Minden segítséget szívesen fogadok
-
diegho
nagyúr
válasz Gorneck #9577 üzenetére
szerintem jó választás lehet, de mindez attól függ giga milyen ventit használ. GLN amúgy a Green jelölése és a Green teljesen ugyanaz mint a BS2 belsőre. amúgy meg megrendeleg egy boltban neten és úgy veszed meg, akkor x nap után is visszaviheted, hogy nem tetszik a szine. x=? magyarán megveszed, meghallgatod és ha hangos visszaviszed.
-
-
Gyuri27
félisten
Na ezt kellene megkeresni ill a tápon hátha fel van tüntetve.
De multkor valaki emlitett valami hasonlót és ott ennek majd a duplájáról volt szó.
Szvsz kevés. De mire veszel egy normális ventit már majdnem vehetsz annyiért egy 350-s pnf-t [link] ami tud annyit mint a chifi.Amd - Radeon - Ryzen
-
Gorneck
legenda
válasz Gyuri27 #9589 üzenetére
Az baj, hogy nem elég, hogy drága egy rendes halk venti még olyat is kell találni ami megközelíti azt a légszállítást amit a hangos venti produkál...mert egy forró nyáron nem tudni épp jót teszek e vele, ha vmi gyengébb ventit pakolok bele...bááár lehet rosszul gondolom nagyon...
Gorneck#1239
-
hazo
csendes tag
Sziasztok!
Jó pár hónappal ezelőtt itt érdeklődtem az iránt, hogy milyen tápegységet érdemes vennem. A tanács akkor az volt, hogy Zalman
ZM360B. Sokkáig töprengtem rajta, hogy rászánjam-e a pénzt. Ma rászántam magam és bementem egy boltba ahol lehet kapni. Rákérdeztem, hogy ugye nem gond, hogy nem pont mai darab az alaplapom (ASUS P4C800 Deluxe) a tápcsati érintkezőinek száma miatt. Azt mondta az nem gond, mert mind a 20-as, mind a 24-est támogatja ez a tápegység. DE az eladó megnézte a tápcsatit és azt látta, hogy nincs benne fehér vezeték, ami azt mondta azt jelenti, hogy nem ad ki magából 5V-ot (nem emlékszem, hogy +5V-ot vagy -5V-ot mondott), mert a mai alaplapok azt már nem igénylik, így a nem mai alaplapom nem fog elindulni vele.
Mi a véleményetek? Ez tényleg így van? Ha igen, akkor nincs megoldás és mindenképpen másikat kell választanom?
Előre is köszi a segítséget -
venember83
nagyúr
Igen. A deltás Chieftecek valamiért viszonylag gyengék 12 volton.
hazo: Sajnos nem tudom, hogy az alaplapod igényli-e a -5 voltot, ezt lenne fontos megtudni, kevés lap igényli, de a te lapoddal egykorú lapok közt azt hiszem van olyan, amelyik igen. Megoldás lenne bevinni a gépet s kipróbálni, ha nincs nagyon messze az üzlet. Vagy megbeszélni a főnökkel/eladóval, hogy kifizeted, hazaviszed, de ha nem megy, akkor visszahozod, hátha beleegyeznek.
[ Szerkesztve ]
-
forceberg
veterán
válasz venember83 #9593 üzenetére
PNF350-es:
12V(1)=18A,
12V(2)=16A,
12V(1) + 12V(2)= max. 300W.
PNF400-nál: 12V-on max. 348W.GPS400:
12V(1)=15A,
12V(2)=14A,
A Chieftec honlapján a két ág összterhelésére nincs írva korlátozás, tehát:
(14+15)*12=348W.
Ezek fényében a Chieftec nem gyengébb 12V-on...[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/4ceberg
-
mokus1
addikt
Chiftec 500Wos tápről mi a vélemény??ez vagy vx 450 vagy bluestrom 400?
-
Gorneck
legenda
válasz Szten Márs #9598 üzenetére
Háááát ez egy Hipro 700as szervertáp (HIPRO HP-W700WC3 LF)... Potom áron offkorsz...egyik PH-s árul most ilyet...a cégnél elég sok van és nagyon jó minőségnek tartom és persze nagyon halk...
[ Szerkesztve ]
Gorneck#1239
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs