- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
-
Mobilarena
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Karácsonyi telefonajánló 2024 (cikk)
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
agabe
addikt
válasz
Zolapapa89 #191254 üzenetére
Nekem nem nagyon panaszkodnak rokonok / ismerosok akiknek evek ota van, de ha lehet en is jobbnak tartom a samsungot, csak felara van ugyanolyan kepessegu xiaomi-hoz kepest.
Ha meg lehetne google pixelt is javasolnek de annak meg nagyobb a felara akar hasznaltban is, es nem mindenben jobb mintazonos kategoriaju samsung.Ha erzesre is azt gondolod samsung lenne a jobb, akkor s24 (23 mar sztem felejtos) [link], ugy tudom itt is hivatalos garit adnak.
De ha van Samsung kuponod, esetleg VIP belepesed, akkor akar samsung.hu-n vasarolva is kijohet akar olcsobbra, de ez mas tema. -
agabe
addikt
válasz
Zolapapa89 #191247 üzenetére
ha android akkor s24, vagy pixel9
ha valtanal platformot mert erdekel az ios, akkor 16-os iphone eleg jo, de ha kell zoom kamera is akkor az kiesik.
Talan galaxy s24 260ezer alatt a legjobb ar/ertek, bar 12 giga ram jobb lenne igy emaitt a 200ezres xiaomi 14T lenne az idealisabb, ha xiaomi nem esne ki. -
Orgi
addikt
válasz
Zolapapa89 #191247 üzenetére
Nekem a testvére volt (Honor 20), szerintem a Honor 200 család logikus továbblépés lenne, a MM akciós 200k-s Honor 200 Pro elég jó vétel.
-
válasz
Zolapapa89 #127186 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni egy jól eltalált készülék a samsung a páron elégedett vele
-
válasz
Zolapapa89 #127186 üzenetére
[TROLL]Nem kínai (csak a gyártás), tehát jah.
[/TROLL]
-
válasz
Zolapapa89 #127173 üzenetére
Samsung a5 2017, EDigi azonnal átvehető 75e Ft
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Zolapapa89 #127173 üzenetére
Valaki? Elég sürgős lenne, mert betört a kijelzőm...
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Zolapapa89 #125496 üzenetére
Szia nekem céges Samu A3 van, nagyon szeretem, hiába 4,7 col és HD felbontás kevésbé fárasztja a szemem, mint a korábbi 5,5 colos full HD-s IPS kijelzős mobilt. Én nagyon szeretem ezt a telefont 2-3 nap 4 óra sottal, nagyon sok whatsapp, messenger, facebook, 2 emial, elég sok navigálással, böngészéssel, folyamatos LTE és GPS on. Nekem nagyon stabil telefon.Mindenben elég kiegyensúlyozott.
Nekem a Huawei P Smart tetszett amikor kézbefogtam, jól kézreáll, kékben gyönyőrű, elég jó kis mobil szerintem és modernebb a forma. Nokia szerintem kicsit gyenge, legalábbis a teszt alapján.
-
ToniSoprano
addikt
válasz
Zolapapa89 #125491 üzenetére
SAMSUNG A5 2017 főleg ha szeretnél amoled kijelzős mobilt.
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Zolapapa89 #125255 üzenetére
Valaki?
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Valaki erre?
-
törölt tag
válasz
Márpedig én kínait mondok neked. Hamarosan érkezik a Redmi Note 5 Pro globál verziója, nagyjából 60 ezer forintos áron, szerintem verhetetlen.
-
Ájvé
veterán
válasz
Zolapapa89 #108872 üzenetére
Máshol kapható még a Mi 4c. Mi 4c-hez annyi, hogy global ROM nincs rá, így biztos valamilyen módosított ROM van alatt, érdemes a xiaomi.eu-s ROM-ot feltenni rá legalább, ha nem akarsz vele foglalkozni, legfrissebbet fel kell tenni és kész.
Említett Meizu M5 nem rossz, hardveresen azért jóval gyengébb a Mi 4c-nél, de azért HD felbontás mellett MT6750 se rossz. Külföldi tesztek alapján a kamera nappal ideális fényviszonyok mellett még jó képeket készít, de rosszabb időben, kevesebb napfény mellett már nem igazán értékelhető. Mi 4c biztos jobb kamera terén.
RAM elsősorban a programok közti váltást vagy sok alkalmazás futtatását segíti, Mi 4c vélhetően gyorsabb (jóval erősebb SoC miatt, még FHD ellenére is) a kevesebb RAM ellenére is, ha sok program fut esetleg M5 jobb lenne a több RAM miatt. -
Ájvé
veterán
válasz
Zolapapa89 #108345 üzenetére
Alapvetően elég, persze használat függő, ha sok programot futtatsz egyidejűleg, akkor 2GB RAM hamar elfogy (MIUI mellett főleg). Ha nem futtatsz egyszerre sok programot akkor elég lesz. Böngészőn esetleg nem kell sok ablakot nyitni, de nálam néha vagy 10 is nyitva van és nem gond. Persze van amit újra tölt mikor visszaváltok rá. S808 meg sokkal erősebb az S430.nál, meg még jó néhány előnye van a Mi 4C-nek.
Akkuban erős nagyon a Redmi 3S illetve a 2. SIM-es bővíthetőség meg az LTE B20 és a 3/32GB RAM/ROM az előnye, többiben a Mi 4C jobb. -
lacko0123
tag
válasz
Zolapapa89 #108288 üzenetére
-
csuyi
csendes újonc
válasz
Zolapapa89 #108271 üzenetére
eustock-ban olcsóbb mindkettő
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Zolapapa89 #108271 üzenetére
Erre valaki?
Annyi kiegészítés, hogy az akku jobb ha tovább bírja. A lumia ha nem nyomkodom nagyon sokat akkor 2 napot kibír nálam. Jó lenne ha a következő telefonom is két napot átvészelne egy töltéssel.
-
Zolapapa89
csendes tag
válasz
Zolapapa89 #104725 üzenetére
Erre valaki?
[link]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GigabyteA620M R5 7500F 32GB DDR5 500GB SSD RX6700XT 12GB Bitfenix Nova Mesh Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest