Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Tim82

    nagyúr

    válasz Tim82 #2036 üzenetére

    És még valami: egyáltalán nem gondolom azt, hogy az Android rossz volna. Nyilván az SGS-nél jobb, újabb hardveren sokkal jobban fut. Nem is akarom teljesen ott hagyni (marad az SGS, marad a szintén CM-es HP Touchpad, amin egyébként sokkal jobban fut a CM). Csak épp nekem, most jobban megfelel a WP8. Elhiszem, hogy az Androidból sokkal többet kihozhatnék én is, ha rendesen kitanulnám a lelkivilágát (mert az, hogy fel tudok tenni a saját droidos telefonomra egy custom ROM-ot, nem jelenti azt, hogy elmélyültem volna benne), de erre sem időm, sem motivációm nincsen. Legyen egy "szmúsz", olcsó, relatíve tetszetős dizájnjú, nekem elegendő tudású okostelefonom, aminek nem kell a lelkivilágában turkálnom ahhoz, hogy különösebb probléma nélkül használjam, mint fő készüléket - nekem ennyire van szükségem, ezt pedig hozza a Lumia.

    És szerintem Zsolt_72 motivációja is valami hasonló volt a váltásra. Gondolom, illetve remélem, hogy poénnak szántad az "agymosást" azért. :)) Én meg nem vitázni akarok, csak elmondtam, hogy szerintem milyen szempontok vezethetnek valakit a váltásra. Elég sokan vagyunk hasonlóan a Lumia-topikból egyébként. :)

    "You're going to negotiate with a girl, who thinks she's a space station? - When you put it like that, it does kinda sound crazy." - Audio-GD NFB-11.32 DAC/fejeserősítő eladó - https://tinyurl.com/Tim82HA

Új hozzászólás Aktív témák