- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Aktív témák
-
akos3
addikt
válasz Sly Bp. #5262 üzenetére
Szia, Sajna nem tom , de én nem hallottam azt h ne jönne be előbb-utóbb...
A Nokiánál csak ezt írják, arra nem találtam utalást, h mikorra jönne be
A Nokia X6 kiskereskedelmi ára megközelítőleg 450 euró, a Nokia X3 készüléké pedig 115 euró. Ezek nettó árak, és mindkét készülék várhatóan 2009 negyedik negyedévétől lesz kapható.
-
Sly Bp.
addikt
Az N70 jó volt az E50 nagyon nem aki komolyabban használta az utálta rengeteg probléma volt vele! A joy volt ami a legtöbbször tönkre ment az enyémekben meg az ismerős körömben enyémek voltak egy párszor a Nokia-ban és mindig szoftverezték is én ezt nem nevezem jónak
[ Szerkesztve ]
-
Neszpras
csendes tag
Sziasztok! Segítsetek melyik telefont vegyem, nokia E71 vagy nokia E52? Minden érdekel pro és kontra.
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
válasz Neszpras #5308 üzenetére
E52nek még ratyi a szoftverje, sok rá a panasz, tapasztalatból tom..(bratyómnak ez van)!
Reménykednek a tulajok, h az új fw-vel megjavulnak a hibák, de még nem jelent meg, pedig okt közepére ígérték!
Ha van időd szvsz várj még az új szoftig, mert ha az kijavítja a hibákat akk megéri és én akkor az E52-t ajánlanám!
Nekem az E71 az kicsit nagy volt, bár akinek elengethetetlen a qwery az elnézi... -
-
akos3
addikt
válasz Sly Bp. #5313 üzenetére
Hé, te miket feltételezel a családomról?! Persze, h tízezreket fizettünk érte..
am mindig ezt a progit tesszük fel az össze telónkra, és eddig csak az E52 nem talált műholdat...szal nincs köze a progihoz..de mondom h a hard reset megoldotta ezt a problémát,de akkor is..milyen mááár.. szvsz elég gáz egy ilyen kaliberű talótól, h ennyi baja van..
-
Greg-77
aktív tag
válasz Neszpras #5308 üzenetére
Helló! Ha lesz normális sw akkor az E52-ben sem csalódnál, nekem az E71 a legelső sw-el is problémamentesen működött. Már 1-éve nyúzom, de eddig még minden tökéletesen üzemel rajta. Gyors, elegáns, hosszú üzemidő stb... Ha kell a qwerty és nem zavar h kicsit szélesebb mint az átlag mobilok akkor E71. Ha teheted, próbáld ki őket élőben.
-
Neszpras
csendes tag
Köszönöm a hozzászólásokat, egyenlőre várok a szoftverfrissítésig aztán majd meglátjuk.
-
Tonyo
őstag
Melyik telefont ajánljátok ami kb nokia e71 e 52 szintű tudású(wifi, aksi méret, stb.) de nem porosodik a kijelző alatt?
-
Tomi1991
csendes tag
Hello!
Vásárlás előtt állok, de nem tudom eldönteni, hogy melyik telefont vegyem megy. E52 ill az 5630XM között vacillálok. Hardverre hasonló a kettő de nem tudok dönteni. Tudna vki segíteni? mind a kettő mellett és ellen érveket kérnék
Előre is köszi!!!! -
Macsek1988
tag
Üdv!
Valószínűleg sokan felteszik a kérdést, hogy "milyen telefont vegyenek?". Nekem sajnos nincs időm(és lusta is vagyok ) végigolvasni a fórumot.
Tapis teló vásárlásán töröm a fejem. Max 60k körül szánnék rá. Használt készülékek nem jöhetnek szóba. Pár telefonnal szemezgettem már: Nokia 5800, LG Arena (tudom ez nem okostelefon).
Fontosak számomra:
-min 3"-os kijelző
-GPS
-Wifi
-Office,PDF...
-Avi lejátszás
-tapisTi miket ajánlotok 60k körüli kategóriában? Jönnek ki új jónak ígérkező modellek, amelyekre érdemes várni?
Válaszokat előre is köszönöm.
Üdv
Macsek -
Greg-77
aktív tag
-
Sly Bp.
addikt
válasz Macsek1988 #5342 üzenetére
Arena-ban nem lehet használni a GPS-t tehát nem sok lehetőség maradt
-
akos3
addikt
válasz Macsek1988 #5342 üzenetére
szűrd ki itt
Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest