Hirdetés

Aktív témák

  • CHIPman

    nagyúr

    válasz Bdanyy #25450 üzenetére

    A Sensation-nél a HTC is megtörni látszik, 160k-ról indult, és ugyanúgy esik, mint az s2.
    blt.62: Dhampir kollégia kicsit elfogult, a műanyaggal az első hónapban voltak nyekegési bajok, és a fényképezőnek sincs semmi baja. A többi stimmel.
    Cyberpunk: 11 hónap alatt egyszer volt szükségem kitömörítésre, talán tudom nélkülözni a jövőben. Az AOSP androidban pedig nekem az rohadtul nem tetszik, hogy ha a böngészőből úgy lépek ki, hogy nem zárom be egyenként a lapokat, és a böngészőt kilövöm task killerrel(vagy mindegy, akár magától is bezárhatja, ha épp nem használom), akkor a következő megnyitásnál újratölti az összes oldalt, és ez nem éppen kíméli a 40MB-os adatforgalmi korlátomat, főleg, ha éppen csak 0.facebookozni szeretnék, a háttérben meg letölt egy PH főoldalt. És ez ellen nincs megoldás, csak ha bezárod a lapokat. Samsungnál a böngészőket teljesen kilövi a gyári task killer, így arra még azt mondom, hogy használható.
    picur220: Minőségi appokat kínál, még ha kevesebb is az ingyenes. Kicsit unalmas, hogy egy darab használható messenger kliens van(eBuddy), amivel nem léptet ki gépről, ha véletlenül be szándékozom jelentkezni mobilról is.
    Loituma69: Köszi a véleményedet, kár, hogy lószart sem ér. :DDD Majd akkor tárgyaljunk, ha ki tudod fejezni magad értetően, az első mondatodnak kb semmi értelme. Azt meg sajnálom, ha nem érted meg, hogy iPhone4 és sgs között talán van egy-két okosteló, amit érdemes lenne megvenni, ezekre nem vagyok kíváncsi, rosszabbat meg a rák se akar venni, főleg nem drágábban. :N
    Domxc: A Te véleményedre sem építenék látva a más topicokban prezentált gondolkodásmódodat. :DDD Tapasztalatokat ossz meg, ne ilyen légből kapott használhatatlan hasraütéseket. :W

    hardverapro.hu/tag/chipman

Aktív témák