Hirdetés

Aktív témák

  • #16820480

    törölt tag

    válasz stargazer #2254 üzenetére

    akármilyen telefonra fel lehet tenni az opera minit, ami támogat JAVA-t, így akármilyen symbianosra is.

    a stylussal böködés gépelésre a világon a legszarabb szövegbevitel, mivel lefoglalja kötelezőképpen mindkét kezed, és tömegközlekedve gyakorlatilag lehetetlen kivitelezni (illetve nagyon ügyesnek kell lenni, inkább így mondom). a virtuális qwerty azért rossz, mert nem érzed a gombokat, és "haptics" nélkül visszajelzést sem kapsz, hogy lenyomtad-e a gombot, vagy mi van.

    az N85 egy elég kiforrott dolog: lényegében újracsomagolt N95 sokkal szebb kijelzővel, (szerintem) szeb külsővel, újabb szoftverrel :) ajánlanám az N78-at is, mert jó kis telefon, de a kijelzője elég kicsi böngészéshez (2,4"), így wifin is inkább voip-ra jó.

    a nokiákban levő Nokia Maps szoftvernél kell a hangos navigációért fizetni, de első 3 hónapban elvileg ingyen van. viszont fut ezeken más progi is, például Garmin XT, ami egy elég jó alternatíva, részletesebb a térképe állítólag, mint az eleve installáltnak.

    elvileg minden S60 teló tudja, hogy bemondja a hívó nevét csörgés előtt, és ez profilonként állítható is. a többi telefonnal nincs tapasztalatom.

    divx videók futnak Nokiákon, erre ott a Coreplayer, vagy a Divx player, hogy csak pár alkalmazást említsek, de érdemes olyan telefont nézni, aminek 369MHz-es procija van, mert a gyengébb nem biztos, hogy akadásmentesen viszi őket. (mondjuk filmnézésről nins tapasztalatom, én erre a PSP-t használom a kijelzője miatt)

    eldiablo: pedig elég lassú szegény. bár konkrétan azt csak rövid ideig nyomogattam, de például a nála újabb G900-at fogdostam egy ideig, és az ugyanolyan hardverrel nagyon lassú. leglaább annyira, mint amiért évekig szídták a symbianos nokiákat. egy 300MHz-es procival szuper telefon lenne, így szerintem csak nagyon türelmes embereknek az.

Aktív témák