- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- One mobilszolgáltatások
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android szakmai topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Vírusirtó Topic 2019
Új hozzászólás Aktív témák
-
AtHoS
nagyúr
válasz
dethroner #65166 üzenetére
Mert engedélyezted (vagy valaki, aki azt a gépet és böngészőt használj(t)a) az értesítések megjelenítését az adott oldalnak. A böngésző beállításaiban kell kitörölni az értesítések engedélyezését (mondjuk az a furcsa, hogy ilyenre eddig csak chrome használóktól olvastam panaszkodást
) [Chrome: Értesítések be- és kikapcsolása]
-
dethroner
veterán
válasz
dethroner #44052 üzenetére
Na megvolt a művelet. Valami régi asus laptop, 1,86-as cerkával és 1GB rammal
, magam sem gondoltam. De a bekapcsolás 5 percig tart, biztos ráférne már egy lemeztöredezettség indítás. A lényeg, hogy eddig valami AVG security volt, aminek lejárt a kódja, és amikor le akartam törölni felajánlotta hogy belövi magát free verzióra csak hagyjam, had maradjon. Megkegyelmeztem neki
-
salaud
aktív tag
válasz
dethroner #44044 üzenetére
Én a Tencent Pc Manager-t ajánlanám. Ablakot két esetben dob fel, az egyik a vírusriasztás, a másik a program upgrade. Utóbbi esetben is csak egy nagy zöld Update feliratra kell rányomni, utána csinálja auto a dolgát. Kevés memóriával beéri, cpu-t sem terheli halálba. Viszont nem tud magyarul, ha ez feltétel.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● TILOS a warez!
● Vírusos, vagy egyéb kártevőt tartalmazó linkek a topikban való elhelyezésére vonatkozó szabály:
Tilos a topikban bármilyen vírusos vagy lehetséges vírusos kártevő link elhelyezése.
Az ilyen linkek megosztása csak privátban, PH tagok számára osztható meg.
Ellenkező esetben a hozzászólás törölve lesz.
- Házimozi belépő szinten
- Elemlámpa, zseblámpa
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen monitort vegyek?
- Vírusirtó topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX 80 PLUS Gold White Edition (90YE00A4-B0NA00) 3 év garancia 27% áfa
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest