Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Cs1csó

félisten

válasz Qhira #77621 üzenetére

:K
    Teljesen rossz a koncepció amit követ az MS, pl. erőlteti ezt a sok gagyi alkalmazást, értem miért: gondolom pénzt kapnak akár a fejlesztőtöl, hogy benne legyen pl. anno a CandyCrush (nem tudom most van e még régen telspítettem újra Windows-t (10-et)

DE, egyben nem is értem őket: már régóta szinte csak hobbi/marketing projekt az aktulis asztali oprendszer hiszen a nagy PÉNZ már inkább pl. az AZURE-bíl van.
    (+ stratégia, hogy továbra is a Windows maradjon "az egyetlen" asztali oprendszer.

Amúgy elég lenne ha SZIGORÚAN CSAK az oprendszer fejlesztésén a minél szélesebbkörű kompatibilitással (régi programok) foglalkoznának. Hiszen a legtöbb programot még mindig Windows-ra írják, tehát amikor ők erőltetnek egy saját programot az inkább csak idő/pénz pocséklás.

Egy régi példám: Windows éjszakai mód.
    Anno több verzióját is kipróbáltam, de alacsony funkcionalitása, bugossága miatt inkább az F.Lux-ot használom, ami egy az évek alatt, KIFORROTT, gazdag funkcionalitású megbízható program.
    De a videó/zene lejátazújuk sincs pariban pl. egy VLC/Foobar pároossal szemben.
    (A VLC-ben az külön jó, hogy bazi egyszerű, és kodekpakkokkal sem kell vacakolni gyakorlatilag mindent visz)

Új hozzászólás Aktív témák