- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Aktív témák
-
12-es csaj
senior tag
válasz Gabesz984 #41150 üzenetére
Na, az engem is idegesít, ha a szoftver megkérdezgeti, hogy mit csináljon vele.
Írja ki, hogy karanténozta. Viszont írja ki precízen, hogy mit, miért, és lehetőleg azt is, melyik folyamat próbált meg hozzáférni. Aztán ha úgy látszik, megbolondult, és karanténozgat össze-vissza (megbízható fájlokat), akkor nem árt kikapcsolni.( Vagy valamit megint rosszul gondolok? )
-
Szellem.
nagyúr
válasz BlackSeven #41149 üzenetére
Már nem tudja letölteni! Én hivatalos béta teszter vagyok az MS-nél, és beszüntették a béta tesztelését. Már nem lehet leszedni a ConnectrőlÍ!
-
Gabesz984
tag
válasz 12-es csaj #41152 üzenetére
Nem gondolod rosszul. Infót adjon, ami alapján korrigálható, hisz hibázhat. Én azért szeretem ha van egy advanced mód ahol sok mindent Te is beállíthatsz ha akarsz, de ha nem akarod nem kell
Habár én szeretem ha megkérdezi és én eldöntöm mi legyen. Ha rosszul döntök.... Az élet tele van veszélyekkel
Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
12-es csaj
senior tag
válasz Gabesz984 #41154 üzenetére
Ha a törlést is felajánlja, akkor rosszabb, ha kérdez.
Ezt többször végiggondoltam már:Adott egy hibás frissítés, mint amit említettem is már példának.
Tegyük fel, a böngészők exe-jét nézi vírusnak. Namost, ha megkérdezi, mit tegyen, akkor az user zsigerből törölni fogja. Ezt konkrétan tudom. Ezt látom magam körül. Én is ilyen voltam a régi avast!-nál, habár tudtam, hogy a karanténozás jobb, mégis élesben a törlésre mentem.
Viszont ha a szoftver automatikusan karanténba rakja a böngészők exe-jét, akkor az user szól egy hozzáértőnek, aki egyszerűen csak helyreállítja a fájlt.Amúgy a legjobb, amit pl. a NOD32 csinál. Fertőzött fájlt megtisztít, ami meg csak fertőzményből áll, azt karanténozza egy az egyben.
Én annyit módosítottam a beállításokban az avast!-ban, hogy ha nem tudja karanténozni, akkor ne törölje, hanem kérdezzen rá, mit tegyen. A másodlagos és harmadlagos művelet is a kérdés nálam.
Egyébként problémát jelent még, hogy sokan X-szel bezárják a vírusriasztást. Itt azért egyértelműen az auto. művelet a jobb, mert akkor legalább karanténba kerül a fertőzmény.
-
Szellem.
nagyúr
válasz 12-es csaj #41156 üzenetére
Az, hogy befejezték a tesztelést. Most már a végleges várható.
-
Gorneck
legenda
válasz Szellem. #41153 üzenetére
Simán le lehet szedni innét...legalábbis én letudtam...
Gorneck#1239
-
polonic
félisten
válasz Szellem. #41153 üzenetére
De le lehet tölteni, csak be kell jelentkezni egy live azonosítóval.
A connect hivatalos oldaláról[ Szerkesztve ]
-
Gabesz984
tag
válasz 12-es csaj #41155 üzenetére
Egyetértünk abban, hogy kevesen olvassák el a kérdést. Ez a windows üzeneteknél is így van. Ha hozzám fordulnak, hogy miért nem működik mindig megkérdezem, hogy mit írt ki. 10-ből 9 nem olvasta el csak válaszolt a kérdésre. Ilyenkor szoktam mondani, hogy akkor több kérdésem nincs majd megoldom
Iphone 6, IPad Mini, IMac
-
12-es csaj
senior tag
válasz 12-es csaj #41163 üzenetére
Szóval futtassak valamit a gépen?
-
Gorneck
legenda
-
Gorneck
legenda
válasz 12-es csaj #41166 üzenetére
Sztem az a legbiztosabb ha formázod a hdd-t és újrarakod a rendszert...
Gorneck#1239
-
-
Gorneck
legenda
válasz MolnárPéter #41076 üzenetére
Kb, és mellé sok esetben lassítanak is ezek a vackok...
Gorneck#1239
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41178 üzenetére
Hát amit belinkeltem honlapot "
Tesztünk futtatásakor www.9down.com/Microsoft-Security-Ess
entials-2-0-375-0-Beta-354896 jogosulatlan módosításokat kísérelt meg végrehajtani a teszteléshez használt számítógépen a böngésző egyik biztonsági résének kihasználásával. Ez súlyos biztonsági kockázatot jelent, amely akár a számítógép megfertőzését is okozhatja.
Neked a linkre jele az Avast ??
A laptopon Mcafee TP
Asztali gépen Outpost Security Suite Pro 7 -
12-es csaj
senior tag
válasz 78zolika #41180 üzenetére
Dehogy jelzett rá... Engedte megnézni....
Most csináltattam vele egy szigorú vizsgálatot, a memóriát és az automatikusan induló progikat vizsgáltattam át vele szigorú beállítások mellett. Persze semmit se találni...
Miért is talált volna?Épp akadozik a net, de amint stabilabb lesz, akkor letöltöm az ESET Online-t, és ma is futtatom.
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41182 üzenetére
szerintem ha naprakész a rendszered ( frissítve van ) nem csinál galibát Ahogy R.Danel írta biztonsági rést szeretne kihasználni.
-
78zolika
senior tag
válasz BlackSeven #41185 üzenetére
Bocs Köszi hogy kijavítótál nem voltam benne biztos hogy orosz
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41182 üzenetére
"Épp akadozik a net, " melyik szolgáltatónál vagy ?
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41191 üzenetére
úgy halottam jó a Digi a kor nálad hogy hogy gebasz van ? Nem értem ?
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41193 üzenetére
Nem kell " fortyogni " A Outpost S S Pro sem jelzet rá még sem esek kétségbe
-
78zolika
senior tag
válasz 12-es csaj #41195 üzenetére
Én is használtam Avast Free 5 , Avast IS 5 , ,, Avat 4,8 pro VÍRUS problémám nem volt vele Ha ennyire nem bízol benne cseréld le van választék bőven
-
Tetete1
senior tag
Mióta felraktam a Trusteer Rapportot, az Emisoft Anti-Malware nem ugrál állandóan, sőt leállt (úgylátszik védi). Rettentően idegesített (állandóan felugrált), mindig jelzett melyik oldalon ügyeskednek.
CIS Firewall+Defense,Emisoft Anti-Malware,Trusteer Rapport, Wondershare Time Freeze, Acronis True Image Home, WXP,Pentium III, 512 Mb Ram
[ Szerkesztve ]
- Az érdekel, hogy mi az élet értelme?! Én megmondom neked: sánta veréb elől elrúgom a lószart - a lehetőségeink körülbelül eddig terjednek. Moldova György
-
GEPESZ66
veterán
Melyik fogja jobban a gépetIS2011 vagy AVG IS 2011?
-
McKane
senior tag
emberek!
nincsen valakinek szabad,felhasználatlan AVG IS 2011 promó kulcsa , ami nem kell neki ?
előre is köszi!
Aktív témák
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Smart Security Premium
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest