Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fornettisuti
veterán
Az EU szabályozni fogja 100W-ra.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Tapsyfüles
aktív tag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Akkor most kell gyorsan megvenni
-
strogov
senior tag
Mint egy falat kenyér úgy hiányzott, hogy egy gf4080 átlagos fogyasztásával tölthessek egy telefont. Nem tudtam mi hiányzik ... hát ez. Megvan a tökéletes telefon. Egy kilós táppal az első 50%-ot akár 5 perc alatt is belenyomhatom a telefonba. Rohanok is Realme-t venni ... vagy nem.
Délután fél2 után 87%-on van a 2,5 éves telefonom. -
FattyDove
őstag
válasz
fornettisuti #1 üzenetére
Nagyon helyesen is tenné.
-
Aryon87
félisten
Szép teljesítmény. Reggel hasznos lesz, míg a tulaj megissza a kv-t, vagy lezuhanyzik.
Már a 120W se kispályás, hát még ez.. Gondolom jó nagy bumszli lesz a töltőfej, ami jár is a telefon mellé, ugye kedves Samsung és iPhone??Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
fornettisuti
veterán
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
Sragi
őstag
Nem értem a fanyalgást.
Nekem most GT2 van, és abszolút bejött a gyorstöltés ,reggel amíg készül az ember szépen 20 perc alatt fel van töltve a telefon 80% fölé. Kényelmes nagyon. -
ncc1701
veterán
Hát ez kellett, mint a falat kenyér.
-
pusszycat
nagyúr
Lehet állitani ebben a töltési sebességet? Jó lenne egy csuszka 10 perc-től 1 óráig, h ne keljen stresszelni minden töltésnél.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
FattyDove
őstag
válasz
fornettisuti #11 üzenetére
Meg jo, hogy ennek semmi koze a temahoz
-
pusszycat
nagyúr
Jó, azt ismerem, de nem túl szép megoldás, mert ha mondjuk csak egy töltöd van, a sajátja, vagy mész valahova akkor vigyél 2? Még az S9+ ba is van normál vagy gyorstöltés választás.
Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
törölt tag
20 W mindenre elég szerintem, de ez tényleg szép teljesítmény a mêrnököktől! le a kalappal
-
G4bi89
senior tag
"Fogyasztó döntse el"
Egy ideális világban én is ez mellett lennék. Ameddig viszont a fogyasztónak fogalma sincs a technikai dolgokról, lehet nem kellene. Lásd nagyobb megapixel = jobb kamera! Azt is, hogy eldöntötte a kedves fogyasztó vagy inkább a marketing osztály.Egy kapcsoló tényleg jó lenne legtöbb szoftverben, mert van az amikor tényleg 10-20 perc alatt felakarom tölteni, de amikor meg ráérek én is 10W-os töltővel küldőm.
"egyenlőre muszály biciglizni külömben..."
-
moleculez
veterán
Macbookom tölt 96W-on
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
pusszycat
nagyúr
-
fornettisuti
veterán
válasz
FattyDove #17 üzenetére
Akkor mihez van köze?
"Gyártótól függetlenül ugyanazzal a C típusú USB-porttal lesznek ugyanis ellátva a legfeljebb 100 W teljesítményű, vezetékesen tölthető új mobiltelefonok, táblagépek, digitális fényképezőgépek, fej- és fülhallgatók, hordozható játékkonzolok, hangszórók, e-könyv-olvasók, billentyűzetek, egerek, hordozható navigációs rendszerek és laptopok.
A gyorstöltést támogató összes készülék esetében azonos lesz a töltési sebesség, a felhasználók így bármilyen kompatibilis töltővel ugyanolyan gyorsan fogják tudni feltölteni eszközeiket."iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Voopoo Argus MT - Voopoo Argus Pod
-
adamklark
senior tag
Aki vakon vesz telefont magasabb pixel számért az meg is érdemli őszintén. Nem kell /lehet mindent agyon szabályozni. Bár gyors töltésnél eléggé rezeg a léc hisz jobban melegszik a telefon (hosszú távon gondot okozhat, ha évente cserélsz telefont akkor mindegy) . Pixel számháború meg nem tesz kárt a telefonban
[ Szerkesztve ]
-
adamklark
senior tag
Extrém alacsony vagy magas töltésen hagyni a káros, főleg ha éjszaka rajta lóg, ezért van ez a beállítás. De ez párszor ki lett beszélve
. De ugyanúgy mint a szupergyors töltés, átlag felhasználónak mindegy mert úgyis cseréli a telefont. Annak kell figyelni aki hosszabb távon használja a telefont.
-
helixP
veterán
Tudnád kérlek hivatkozni?
Sajnálom, de nekem az a 15% is kell, és azt sem tudom megoldani, hogy 25% alá ne merüljön. Nem tudom elengedni az akksi kapacitás 40%-át csak azért, mert LEHET, hogy 3 év múlva nem 15, hanem csak 9 százalékkal esik az akksi kapacitása. Inkább cseréltetem az akksit 3 év múlva , ha egyáltalán még ugyanaz a a telefon lesz nálam.
A készülék van értem és nem fordítva.[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
Lehet majd azért merülsz le egyszer mert csak 85% töltötted és nem bírja ki estig, akkor jól jönne az a 15%.
Engem idegesít ha csak 80-85% töltöm.
És az is ha bemegy 30% alá.
Van amelyik akksi nem megy meg a gyors töltőtől, van amelyik a lassútól is.
Az emberek sem élnek mind 100 évig, ez ilyen.Samsung Galaxy S9 Plus & Xiaomi Mi 10T 8/128 GB 5G Cosmic Black & Mi 11 Lite 5G 6/128 :)) Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB
-
Rocket6
senior tag
Persze itt egy random első cikk, amit a kereső feldob.
Mindenki egyénileg el tudja dönteni, hogy milyen kapacitásra van szüksége egy nap, ahhoz senkinek nincs köze és nem is érdekel, mert egyéni preferencia.
Viszont, hogy több töltési ciklust bír az tény és nem hit kérdése én csak arra reflektáltam. Illetve a telefonok beállításaiban sem véletlenül van ilyen opció.
work: https://endel.io/
-
Rocket6
senior tag
Ez nem igaz... A lelakott telefonjaimat megkapja a család 2, 3, 4, 5 éves készülékek is nem adom el soha. Akksicsere egyikben sincs. Egy Galaxy a 70 4 éve köszöni szépen jól van 5 órás sot időkkel most is. Az A5 2017 is tud napi 2 óra youtube nézést simán. Csak annyi kellett, hogy elmagyarázzam a töltési metodikát.
Nálad pont azért van ez, mert még csak nem is hallottál erről a kémiai folyamatról, amiken keresztül megy egy akkumulátor a helytelen töltések miatt.
A Samsung hivatalos ajánlása is:
"Amennyiben lehetséges, soha ne merítsd le teljesen az akkumulátort. Az akkumulátort bármikor töltőre rakhatod, hogy az optimális 20-80% töltöttségi szinten tartsd."
A barátnőm meg az ellenpólus volt olyan I11 készüléke, amelyik fél év alatt leesett 90%-os kapacitásra, mert nem érdekelte...[ Szerkesztve ]
work: https://endel.io/
-
helixP
veterán
Te azt honnan tudod, hogy miről hallottam és miről nem? Pontosan tudom, hogy mi az ajánlott, életszerűtlen, irreális felhasználási mód. Csak én szeretném teljes egészében kihasználni a telefont (tudod: szó szerint 100%-ban), mert ha reggel elindulok 80%-kal, akkor pont egy meetingen, vagy útközben pl. repülőn fog 20%-ra esni, amikor nem tudom majd tölteni. Ne a telefon határozza meg a napirendemet. Ha még 3 év múlva is használni akarom rakok bele egy akksit 20K-ért, ami a telefon értékének 5-10%-a. Ennyit megér.
-
Penguin95
senior tag
Pedig egyszerű. Hogy egy példát mondjak, reggelente 20-25℅-on van a telefonom. Ilyenkor felteszem a 27W-os töltőre, bekapcsolom rajta a zseblámpát, majd 20 perc múlva leveszem. Ekkor van feltöltve 80-85%-ra.
Szerintem már ettől gyorsabb se kell, de menjünk el mondjuk 50W-ig. Ennyi időre már csak le lehet tenni azt a szerencsétlen telefont.
-
Aryon87
félisten
válasz
Tapsyfüles #29 üzenetére
Én legtöbb esetben 10% körül teszem töltőre, aztán hagyom magára. Éjjel végig fent van a töltőn. Sose volt gond egyik telefonomnál sem.
Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X / Xiaomi 11Lite 5G NE // Huawei P8 Lite / LG G4
-
fornettisuti
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
ma Már ebben a hónapban világszerte elérhető lesz a 240 wattos gyorstöltés, de nem biztos, hogy a Realme GT Neo5 240W formájában.
- Skoda, VW, Audi, Seat topik
- Battlefield 2042
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen autót vegyek?
- Jövedelem
- Milyen routert?
- FIFA 23
- Huawei Watch Fit - hajtás, kartárs!
- Musk szerint ideje leállni, az AI veszélyes az emberiségre
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 14 Fekete 128GB. !! 1 ÉV GARANCIA !! K0150
- Garanciális, SZÁMLÁS, Független Apple Iphone 11 Pro Max 256GB. K0152
- iPhone 11 64GB Black kártyafüggetlen használt állapotú-1 hónap garancia, számla-R5452
- iPhone 13 Mini 128GB Midnight kártyafüggetlen szép állapotú-1 hónap garancia, számla-S553
- Eladó jó állapotú, 64GB-os fehér iPhone XR
Állásajánlatok
Cég: Test Innovation Technology Zrt.
Város: Budapest
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest