Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Integra

    titán

    válasz lajafix #1247 üzenetére

    lajafix, az a nagy büdös helyzet, hogy magyarázkodsz meg makogsz, megrekedtél egy közegben, aztán ott porosodsz. ez a te realitásod, de nem az enyém, köszönöm szépen kérdésed, minden a legnagyobb rendben van nálam és csak még jobb lesz. mellesleg mo-n sincsen semmi bajom, én itt is nagyon jól megélek. hol biráltam valaha is azt, hogy te mit és hogy csinálsz? nem teszem, mert felesleges, az a te ralitásod, én meg ezt tiszteletben tartom.
    a te gondolkodásod követve semmire nem vinném, de szerencsére nem vagyok olyan mint te, ezért sokra tudom vinni.
    mellesleg mo-n kezdtem és jutottam odáig, hogy tovább is jutottam, nulláról, az utcáról, protekció nélkül, ahogy nagyon sokan mások is, szóval te nekem ne oszd az észt, mert kiröhöglek, nem vagy te abban a helyzetben, hogy megitéld, hogy mit és hogy csinálok. vagyis oszthatod, max elszórakozok rajtad.
    azért belém kötni, mert azt mondom, hogy aki akar és hisz és küzd, az igenis lehet sikeres a mai világban és erre igenis buzditok másokat is, mert csak igy lehet csinálni, tipikus magyar mentalitás, visszahúzni a másikat, ennyihez értesz te is. próbálkozz mást kóstolgatni, nálam beletörik a bicskád..

    [ Szerkesztve ]

    ...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...

Új hozzászólás Aktív témák