Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • general

    addikt

    válasz tlac #30277 üzenetére

    tisztelt tlac!

    köszönöm a segítséget, de az a baj, hogy megint visszakanyarodunk az előző témához. kezdő vagyok itt, eszetlenül nem fog ilyen-olyan scripteket beírni a terminálba. értem, hogy neked és a hozzáértőknek evidens, hogy mit kell csinálni, de hiába adod a linket, ahol valami le van írva, de nekem sajnos így nem érthető. pedig egyszer kéne csak elmondani (szépen tanulnék is valamit), hogy pl ott látod felül a leírást, azt csináld végig, az ezt eredményezi, majd látod/megkapod ezt és blabla. 1 perc volt ezt leírni. szóval tényleg köszi, hogy rookiekkal is foglalkoztok, de ez halottnak a csók így. nem értem, mit akarsz sugalmazni. :B tudom, az én hibám, és fárasztó lehet 3x is egy fél mondatot odaírni, de nekem az kevés. elnézést az értetlenségért.

    tehát a linken van egy leírás, amit csináljak végig? sajna ott csak El Capitan szerepel, Sierrával is működik? ezt a felül lévőt, amit lefotóztam, vigyem végig és...? az alul lévő kódsorral mit kezdjek? melyik script generál valamit? a felül lévő folyamat vagy az alul lévő valamelyik kódsor? kérlek ne vedd zokon, de nem érthető számomra a segtség/instrukció, pedig örülök neki!

    üdv és respect!

    Plasticbomb, Smiley, lehet, hogy értelmesebb akkor egy generációval lemaradni, végül is logikus. a procival nem is lenne baj, de az új, 270-es széria alaplapokról igen jókat írnak, hogy érdemes azt venni, mert verik a 170-es sorozatot, sőt, a 6700-es procik is jobban muzsikálnak benne, olyannyira, hogy pariban vannak a 7700-es sorozattal. kérdés, hogy a hackintosh driverezettség szempontjából vajon pont az alaplap lenne a leglényegesebb? a bibi ugye az, hogy vadiújat vennék majd mindenből, és olyankor inkább a frissett venné az ember.... de abszolút jogos, hogy ebben a témában érdemesebb a beváltaba fektetni. őszre hátha meglesznek az úja hardverhez is a cuccok. :)

Új hozzászólás Aktív témák