Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #72042496

    törölt tag

    válasz dontaxis #8503 üzenetére

    A Yamaha tényleg remek erősítőket készít, a mélynyomóikat is lehet ajánlani, viszont sosem tartozott a komoly hangfalgyártók közé. A Bose pedig főleg nem. Utóbbi cég a Z-5500-énál jóval kisebb műanyag dobozokból épülő rendszert ad el millió forint feletti áron. Igen, hallottam, hogyan szól, s azt is, hogy a JBL Studio szett és H/K AVR-460 párosa mit ad Isten, elég durván lealázta. Igaz, ha csak ennyi a cél, akkor töredék áron sem nehéz olyan rendszert összerakni, amelyik könnyedén teljesíti a feladatot. :)

    A Z-5500 ellen viszont nem nagyon lehet ilyet csatasorba állítani, mert egy belépő szintű 5.1 csatornás erősítő önmagában is 60-80 ezer forint körül mozog. Sehogy sem értem a logikát.

    Igen, jóval több pénzért már komolyabbat is lehet venni, mint a Z-5500, magam is többször javasoltam ilyet. Ez megint egy másik téma, sokszor előkerült már pro és kontra, lehet róla beszélni. Arra viszont semmi szükség, hogy megmondd a frankót, mert már többször előfordult hasonló a topicban, s első alkalommal is unalmas volt, inkább ne kezdjünk bele újra. Az általad képviselt stílusban főleg ne.

Új hozzászólás Aktív témák