- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQMontoya
veterán
-
veterán
válasz TheProb #179701 üzenetére
Követem én is az itteni tevékenységedet. 2-ből 2 koccolva. Én is szoktam. 🤷♀️ Most már közelebb vagyok 50-hez, mint a 20-hoz.
A Giulia szép, szép, nekem is kéne, de annyit nem ér:
- alig adtak el belőle, kevés alkatrész lesz hozzá,
- neked még tatás (nekem határeset),
- egyszer csak beesik majd az ára (olasz).A GT86 már jobb választás, a többiek leírták a tudnivalókat. Legyünk őszinték, nem egy erőgép.
Tippem: 30 évesen vegyél egy erősebb kompaktot, "hot hatch"-et. Pl. Golf GTI, Clio Renault Sport, Golf R, Kókusz ST, Fiesta ST, Honda Civic nemjuteszmebeaneve, stb. Ezek mennek, van hozzájuk alkatrész, mindig jól el lehet őket adni.
-
rbalint88
addikt
hát ha el nem szúrod, akkor még ilyenebb autót is tudsz majd venni
focvis javaslatát támogatom a használható és élménydús autó témakörben, hothatcheket nézegesd meg alaposabban. ha maradnál olasz vonalon, akkor a Giulietta QV se rossz deal feltétlenül és ahhoz van alkatrész is. platformtárs a bravoval, szóval hasonlítani fog, csak élesebb minden szempontból.
ha rwd kell, akkor bármilyen BMW praktikus választás, van hozzá support. sztem egy E90 335i elég ba$$o és (ha az egy picit is szempont) a csajok is tudják mi az. ha meg sleeper kell, akkor e: [link]focvis #179717: sírok bmeg ez a része nem hiányzik az alfázásnak de a vezetési élmény nagyon, sokszor #vatanen
[ Szerkesztve ]
-
CactuS
Arcképgyáros
Én már közelítek a 40 felé, van 2 gyerekem egy feleségem, ennek ellenére egy Twingo RSsel járok és imádom. Öregebben és család mellett is lehet ilyeneket használni, nem maradsz le semmiről.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
Új hozzászólás Aktív témák
- Vezetékes FEJhallgatók
- Linux felhasználók OFF topikja
- Batch programozás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat! (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Kupon kunyeráló
- Építő/felújító topik
- Kezdődik az új iPhone SE alkatrészeinek gyártása
- Peugeot, Citroën topik
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest