-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiskokó
veterán
válasz G_Endre #84229 üzenetére
Jó, én szóltam, hogy ez csak egy elrugaszkodott elmélet. nem gondolom így komolyan. De akár ez is megtörténhetne.
De amúgy, nem kell ahhoz fizető eszközzé válnia, hogy megnövekedjen a forgalom.
Nagyjából a világ 1%-a cryptozik, ha csak annyira robban be 10 éven belül mint az internet... amikor már a telódon is van net bárhol... régen meg a tárcsázós net után bármi jött az istenkirály volt. Az mekkora növekedés lesz már csak alapjában véve is.Ez a nehézséget stb , ha akarnák tudnák úgy, (nyilván töbség kell hozzá) módosítani, hogy a VGA alkalmas legyen bányászni, ezzel is egyszerűbb lenne a fentartás és nem kell új Asic farm meg ilyenek, főleg ha nem is zöld energiát használ. Na mindegy, az egész crypto egy nagy elmélkedés amúgy is.
2 és fél éve kezdtem cryptoval foglalkozni, napi szinten szánok rá 1-2 de inkább több órát.
Próbálok a nekem hasznos dolgok után nézni és tanulni. De egyszerűen ez így is annyira sok nekem, hogy kezdek kicsit besokallni , megragadtam egy adott szinten Próbálgatom a kereskedéseket, így meg úgy de a legjobb időben mikor az elmúlt 1 hónap egy őrület volt a charton, a pár napos 30kra vissza pattanás aztán este a vissza 0-ra flashcrash amiből meg feállt.. most extrán kiszámíthatatlan/manipulált a piac. Én meg nem bírok annyit foglalkozni vele, amit ilyenkor igényelne, úgy hogy folyamatában vagyok még a tapasztalat szerzésnek és tanulásnak.
Ugyan ez volt amikor 2020 decemberbe elkezdtem és mire tök 0-ról beletanultam már félig a bikapiacban voltunk... ott se tudtam jól le reagálni a történéseket.Az igazság az, hogy ezt főmunka időben napi minimum 6 órában kellene csinálni. így kicsit felhúz, hogy szeretem, tetszik, foglalkoznék vele de nincs rá időm.
Így meg profit sincs.
na mind1, meló után lezuhanyozva, hallgatom a zenét BTC chart mellet, gondoltam szánok egy kis időt erre a HSZ-re most.
Csak "beszélgetésnek" szánom , de ha nagyon akarja valaki bele lehet kötni is
helló| Saabe™ | Keep Calm And Drive Quattro | <3 SHIBA INU <3 |
Új hozzászólás Aktív témák
Ebben a topikban a bitcoin-tól (BTC-től) eltérő kriptopénzek (az alternatív kriptopénzekkel, ún. "altcoin"-okkal) bányászatával foglalkozunk.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest