Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mesterlovesz

    aktív tag

    válasz Zizi123 #17273 üzenetére

    A Dedicatedpool mostanában nálam rendetlenkedik, egyszerűen sosem hozza azt az oldalon beigért érme mennyiséget mint amit számolok! Direkt kipróbáltam és átmentem egy kisebb pool-ba, addigra a diff magasabb lett, mégis több érmét kaptam rövidebb idő alatt mint a Dedicatedben. Szerintem vagy direkt vagy egy rossz beállítás miatt, de nem adnak annyit amennyit mások.

    Én is Shibecoint bányászom, mert nagyon megéri, most a legnagyobb pool a pool.mn (4,5 Ghs!), de őket sem szeretem, mert volt velük gond régebben. A cryptocoinz elég megbízható, 1 Ghs jelenleg, de jól adja az érméket egyelőre...

    HOgy mit érdemes bányászni, mindig mást, vagy a régebbiek közül amit az alacsony diff miatt megéri. Jelenleg a POW/POS a divat, tehát ha nem bányászol rá az elején akkor már nem fogsz tudni érmét szerezni, de azt is tudni kell, hogy egyszerűen, amint egy váltón jó ára lesz az érmének akkor el kell adni, lásd Asiacoin, Whitecoin, milyen jól indult mindkettő, most mégis Asiacoin újraindították V2, a Whitecoin meg mindenféle problémák miatt ment a levesbe, az ára meg a béka segge alatt!

    A kereskedést meg nem ajánlom senkinek, iszonyat nagyot lehet vele bukni, akkor már inkább kevesebb BTC-m legyen bányászva, mintsem, hogy elbukjam az egészet!

    2014 január óta bányász és kriptoérme szakértő

Új hozzászólás Aktív témák