-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubus66
nagyúr
válasz kriszpontaz #10681 üzenetére
Én nem tudom, mert én 8Gb Class4-est használok. De szerintem, jó a 10 mert a skateba is Class6 ajánlottak.
A Tűzoltók nem hősök, mert a hősök mind halottak. A Tűzoltó olyan ember, mint Te, csak képes oda adni az életét a Te életedért!
-
pcsabat
őstag
válasz kriszpontaz #10681 üzenetére
én a saját tapasztalatom tudom leírni. Volt a telefonban Kingston 8gb Class 4 meg Kingston 8 gb Class 10. Sok különbséget nem lehet észrevenni. Ami viszont nekem saját tapasztalat alapján szembe tűnő volt:
- Class 10-es kártyáról lejátszva mkv kiterjesztésű 720p videókat nem szaggatnak, míg class 4-el lassúak voltak/akadtak (ezt is kártyája válogatja)
- gyorsabban szkenneli a kártyát a készülék ha Cl10 van benne (ha tele van adattal akkor nem mindegy sztem)
- a videó felvétel mintha folyamatosabb lenne Cl10-essel (nem vettem észre eddig videókészítési hibát, bár összesen 5-6 db-ot készítettem erre a kártyára maximum)
- adatok felmásolása gyorsabb Cl10-el (ha olyan rohanó ember vagy mint én akkor nem mindegy mennyi ideig vánszorog fel az adat a telefonra gépről)Én azt mondom, hogy hátrányodra nem fog válni ha Cl10-et veszel. Én lecseréltem a Cl4-et rá és nem bántam meg. Főleg ha pár száz forint csak a különbség közöttük.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- Okos Otthon / Smart Home
- Ukrajnai háború
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- LG LCD és LED TV-k
- Interactive Brokers társalgó
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- iOS alkalmazások
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest