- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #9300 üzenetére
el tudnád magyarázni nekem a supercharger-t hogy tegyem fel?vagyis nem az,hanem hogy hogyan ment nállad.Én lefuttattam mindent ahogy kell de amikor írja hogy nézzük meg hogy tényleg működik-e a legutolsó lépésnél akkor ott mutat egy képet,ahol nekem más van mint a képen.Azt írja hogy supercharged=50% neked hogy ment?
Google Nexus 4 16GB w/ SaberMOD Latest Nightly | Stable , Fast , SaberMOD
-
atillaahun
veterán
válasz Cooler96 #9308 üzenetére
Tökéletesen én sem értem (még), mert egyáltalán nem egyértelműek a magyarázatok (még ha a készítő azt is hiszi), de miután felraktad, elő lehet hozni egy menüt, ahol 30-ig vannak számozva a beállítások, és azokat kell még ott végigmatatni, bár a minfree levelek belövésén kívül a többinek nem igazán vettem észre gyakorlati hasznát. Érdemes ott átállítani a CustOOmizer-rel a script által külön javasolt értékeket, a többit meg ízlés szerint. Asszem valahogy úgy van, higy a 100%-ból 25 a minfree level-ek, 25 a launcher bulletproof-á tétele, 25 az OOM groupings megerősítése, vagy átírása, a maradék 25 meg most hirtelen nemtudom már mi. Én külön App-olat próbáltam még bulletproof-á tenni, de azokat valahogy mégis folyton kinyírja a rendszer, pedig elméletileg percenként lefut a védelmi script rá automatikusan vagy mi a tököm. Majd ha sok időm lesz, ami most nincs, akkor kitanulmányozom jobban. Egyébként kérdezz nyugodtan a topic-jában is, a szerző korrekt arcnak tűnik, nekem is viszonylag hamar válaszolgatott.
-
Cooler96
aktív tag
válasz atillaahun #9315 üzenetére
thanks
-
vlezsak
csendes tag
Sziasztok!
Az utobbi idoben fennall nalam egy olyan kellemetlen problema, hogy idonkent megsuketul a hangszorom. Ugy kepzeljetek el, hogy telefonalok, nem hallom hogy kicsengene, mar fel is vette a tulso fel, es a hangszorom teljesen suket. (Hangero maxon) Es amint bekapcsolom a kihangositot, a kulso hangszorom mukodik. Termeszetesen ez ugyan igy van, ha engem hivnak. Mar kb. 5x jelentkezett ez a problema, telefon kikapcs bekapcs mindig orvosolta a helyzetet, tehat kizarhato h. a hangszoro hibasodott volna meg. A 2.2 alatt is tobbszor volt ez, es most az android 2.3-nal ugyan ugy jelentkezik ez a jelenseg. Vki. esetleg velemeny?[ Szerkesztve ]
-
seti71
csendes tag
Szevasztok!
A következő problémám lenne : adott 2db P970az egyiket itthon vettem a másikat németo.-ban.ma mindkettőt frissítettem.Az itthon vásárol telefon V20E míg a másik V20O lett.Mindkettő gyárilag független, a magyaron frissítés után nem működött a kamera.Csináltam egy hard reset-et.A kamera megjavult,viszont a telefonból eltünt a magyar nyelv.Mi lehet a gond?Mi a megoldás?
Előre is kösz a segítséget! -
embe
nagyúr
Hali!
Egy ismerősöm megkért, hogy keressek már neki valami jó kis üzenetküldő progit. Ami a neten keresztül küld valahogy sms-t, ami így ingyenes lenne.
Van valakinek rá ötlete?
Köszi! -
atillaahun
veterán
Még egy factory reset? Esetleg formázd le az SD-t is. Reboot gondolom megvolt.
Más.
Találtam egy egész frankó GPS-es javító peccset, korábban már linkeltem egyet, az a gyárilag döglött GPS-t élesztette fel működőképesre, most ez a másik már rövid tesztelés után úgy tűnik használható szintre is hozta. Múltkor hosszasan szidalmaztam itt a Navigációt, hogy folyton eldobálja a jelet, meg lassan tér magához, ezek most eltűntek. Igaz ma csak vagy 15 km-t mentem, de egyszer se dobta el a jelet, és pontosabb is volt, a GMaps hangnavigációja sem késett annyit mint máskor szokott. Ráadásul 1-2 perc várakozás után ha nagyon megerőlteti magát, most már lakásban is megtalál.
Szóval EZ volna az (a hozzászólás alján található 2-es fájl), ha valaki elégedetlen a GPS-e teljesítményével. Én igazából nem követtem a topic-ban, meg fájlban lévő utasításokat, csak kicseréltem a 2 fájlt a régiekkel.
Első körben az lenne a tippem, hogy a gps.conf fájlban lévő gpsonextra.net-es server-ek adnak jobb infókat, mint a többi fájlban általában megtalálható pool.ntp.org-osak, de lehet az a-gps-es beállításokhoz is köze van.[ Szerkesztve ]
-
Sounder
csendes tag
Sziasztok,
lehet, fárasztalak titeket ilyen kérdéssel, de telefont akarok vásárolni, függetlent. Ami érdekelne, hogy frissítés után javult-e vagy használható-e a felvett videók? illetve ez a merüléses dolog. Mennyire is merül a telefon (ha nekem kibírja kis net (nem szoktam e-maileket egész nap szinkronizálni), kis játék, főleg telefonálás sms mellett 1,5-2 napot az már jó? Elbizonytalanodtam, mert annyi hibát olvastam itt a fórumon, megéri ilyen telefont venni? Válaszotokat köszönöm! -
atillaahun
veterán
válasz Sounder #9325 üzenetére
Nekem 50k-ért használtan garival mindenképpen megérte, 70-ért már nem biztos hogy javasolnám. Bár hardveresen szerintem nincs hibája (mint mondjuk egy 150k-s SGS-nek, ami a legótvarabb nyikorgós hulladék műanyagból van összerakva, és még egy LED-es villanó sem fért bele a költségvetésbe), de a szoftver ezen se hibátlan. Plusz ami a legnagyobb gáz, hogy mind a gyári mind a felhasználói support halálgyenge. Mondjuk lehet javítani főzött ROM-okkal, meg egyéb mókolásokkal a használhatóságon, de ha ehhez nincs kedved/energiád, akkor nem biztos hogy ez a jó választás. Videófelvétellel nekem nincs gondom, akksi meg átlag 1 napot bír ki, de azért én szinkronizálok meg netezek keményen. Lájtos használattal szerintem megy 2 napot is.
[ Szerkesztve ]
-
seti71
csendes tag
válasz atillaahun #9324 üzenetére
Ezek már megvoltak.Sajnos nem segítettek..viszont azt már kiderítettem h SEA jelü softot tett fel.Ebben nincs magyar nyelv.Szedtem le V20N németet, de nem engedi arra frissíteni
-
foxymaxy
senior tag
ha már frissítesz akkor a v20o-t javaslom
a v20n vacakolt az aksival nemtom miért
a v20o 10% fogyott az aksiból egész nap lightes használattal
(egy kis böngészés, email, 2-3 perc beszélgetés)
nincs röccenés, nagyon gyors, és a memória kezelésen is javítottakkérdés aki frissítette v20o-ra a telót,
észre vette hogy be bootolás közben rezeg a telefon ???
ez idáig nem volte pluribus unum
-
vargarobi21
csendes tag
Sziasztok! Az új v20o romot fel lehet valahogy tenni FlashToollal is? vagy csak KDZ?
-
Zsolt96
tag
Hali,egy kérdés van egy LG Optimus black-em meg egy xperia live-om a blacken cm7 van xperian alap rom quadrant
sok más bechmark tesztben megveri a Blacket pedig papíron elvileg jobb a Black és elég dúrván megy a csihi puhi egy tesztben a black 6fps-t produkál a live 30 at... ez miért lehet? Előre is kösz a választ -
jano2101
tag
Hello a héten vettem egy P970-et és az lenne a kérdésem hogy a gyári android 2.3.4 V20N van rajta rootolva és hogy van e valami normális ami stabil és jobb ennél?
Nem tudom hogy WajkIUI Android ICS 4 tákolt android rom van e erre vagy olyan ami nagyon hasonlít vagy olyan mint a ICS 4-es!?Köszike!
"... Kinek a csillogás, kinek a hírnév. De egy Spíler... az egészen más. Miért? Azért, mert egy kőkemény Spíler orrba-szájba nyomat mindent!!!"
-
Cooler96
aktív tag
Marvel 5 report: a mobilhálózat nem működik nem tudom miért(ha valaki tudja esetleg azt megköszönném),de elvileg a 6ban már jó lesz,on-screen phone FC-zik (bár nem használom semennyit se)elvileg ez is javítva lesz eddig ezekkel találkoztam,ebből a mobilnet zavar mérhetetlenül
-
RuLeZz007
tag
elrontottam
[ Szerkesztve ]
Üdv.: Patrik
-
RuLeZz007
tag
válasz Cooler96 #9341 üzenetére
Az APN hálózataot kézzel kell beállítani mert kiszedték belőle. Beírod a google-ba a szolgáltatód és hogy APN beállítások, és a teló mobilhálózat menüjében beállítod Az On-Screen Phone direkt ki lett belőle gyomlálva azért FC-zik. De ha nagyon szükséged van rá akkor linkelek neked egy flash-elhető zip-et... Amúgy szerintem hibátlan a Marvel 5.
-
motro
csendes tag
Sziasztok!
Olyan gondom támadt a Black-kal, hogy egyszer csak nem tudok a marketről letölteni! Tölt, tölt és tölt! A böngésző működik rendesen,az oldalakat megnyitja ahogy kell!Próbáltam Wifin és mobilneten is! Valami ötlet?! Még a 2.2. van rajta! -
clark68
tag
Hali.Találkozott már valaki zip-es V20o rommal?
-
RuLeZz007
tag
Valaki próbálta már élesben a Wi-Fi Directet? Állítólag ezzel tudunk küldeni fájlokat egy másik Wi-Fis telóra, csak nem tudom hogyan :S
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ASUS ROG Ally
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest