- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
-
Mobilarena
LG Optimus Black P970 [olvasd el a Téma összefoglalót!] FÜGGETLENÍTÉS / WAREZ TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
narancsital
csendes tag
sziasztok,
a hivatalos lg telefonfrissítővel próbáltam frissíteni a telefonomat, a frissítés résznél azonban 15%nál kommunikációs problémát ír ki a telefon és a pc között...többször is próbáltam a kábel ki, aksi ki, majd be utasításokat, a hiba sokadszorra is ugyanaz...
a telefonom tmobilos, illetve rajta van a superuser.
a képernyőn az s/w upgrade felirat van...ilyenkor mit érdemes csinálni?[ Szerkesztve ]
-
Benhill
senior tag
válasz narancsital #9453 üzenetére
ilyen nekem is volt. gondolom most probaltad legeloszor. nem tudsz mit csinálni, csak azt hogy smart flash tool-lal visszateszed bármelyiket, és utána már jó lesz az LG soft updatel is.
-
narancsital
csendes tag
köszönöm a segítségeket! az xdas fórumon lévő leírás alapján flasheltem, de timeout error-t ír ki...lehet, hogy a kábellel van gond?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Valami heccből megint elkezdte zabálni az akkut.. Semmi nem lett telepítve, eddig tökéletesen ment.. Félig volt az este az akku, reggelre lemerült..
Lehet újra kéne flash-elni nem CDMA-ban? Bár kétlem, hogy lenne a gond, ugye sokan így flash-elték.
Csak ez érdekes, h mitől sz@rakodik.. Nem olyan rég csinálta már egyszer, de utána úgy nézett ki, hogy megoldódott.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
premete
veterán
válasz hackeeeee #9458 üzenetére
Elég annyi, ha éppen karbantartás volt az adótornyon: ha a 3g kiesik, képes a telefon egész éjjel keresni és megzabálja az akkut.
Arról nem is beszélve, ha esetleg az ember nem otthon alszik, és ott nincs/akadozik a 3g.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz premete #9459 üzenetére
Hmm... Meglátjuk akkor.
Most kikapcsolva töltődik, holnapra kiderül, hogy hogyan fog merülni.
(#9461) tzsolesz: Ha netezel, akkor sokat ér, plusz hangminőségben is jelent valamennyit, tudtommal.
Most nézem, van ez a 20o rom, ez is magyar rom, vagy ez valami más?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
premete
veterán
válasz tzsolesz #9461 üzenetére
Jobban meríti a 3g kb. egyharmaddal, mint a 2g, de például voip hívásokhoz kell a 3g, és wifi nincs mindenhol. Főleg, hogy most a T-Mobile havi 1000.-ért ad plusz 1 GB adatforgalmat és megemelt sebességet (Netroll opció).
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
-
premete
veterán
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
tutis
őstag
miven nagyon nem értek ezekhez a recovery meg KDZ update meg ilyen cuccokhoz, (mindig gyári frissítővel frissítek) így megkérdezem a nagyérdeműt hogy létezik-e olyan megoldás, amivel tudom rootolni a gyári V20o telót, úgy hogy ne tűnjenek el a programok róla? (mint pl régebben a SOC)
Ha nincs ilyen, akkor mi az a legegyszerűbb módszer, amivel tudok egy gyárihoz közeli, rootolt telót összehozni? Olvasgattam elég sokat, de nem értem már a fogalmakat se, zipalingelt, deodexelt, ezek nekem kínaiul vannak..
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
-
törölt tag
Ha Marvel ROM-od van, akkor az új marvel feltevése előtt elég egy wipe-dalvik cache (advanced menü a recoveryben). 5-ről 6-ra így tettem fel, és adatok megmaradnak, és nem lett bootloop sem.
[ Szerkesztve ]
-
tutis
őstag
ja amúgy elkezdtem gondolkozni, és ha jól gondolom nem lehet recoverym mert ahhoz már eleve rootolt teló kellene, ugye? Szerintem a megoldás az lenne ha felteszek egy SmarFlashtoolos rom-ot és utána telepítek recoveryt a jövőre nézve? Jól gondolom?
http://www.youtube.com/tutisgsxr
-
embe
nagyúr
Sokan küszködtek a KDZ-s telepítéssel.
Akkor én azt javaslom, hogy:
Leszeded innen a hivatalos v10a-t.
Ezt marha egyszerű rootolni. Leírás I T T Recon666 tollából...vagyis billentyűzetéből.
Felteszel egy recivery-t. Ezután recoveryből telepíted a rootolt v20o romot, amit korábban linkeltem, a marvel verziót.Ha mindent letöltöttél ezekhez, akkor ~ 15 perc, de lehet sokat mondtam - vagyis írtam.
-
8nemesis8
veterán
-
embe
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9484 üzenetére
Van egy Touch verzió. Elvileg ez érintőképernyő segítségével vezérelhető. De korábban ez több embernél okozott galibát, így ezt én nem javaslom.
Ami a legtöbb felhasználónak fenn van, és én is ezt használom, az a Rommanager segítségével letölthető, és telepíthető 5.0.2.6-os verzó. Nekem hibátlanul működik. -
lega76
csendes tag
Itt még senki se probálta a Zeus V5.3 Lite romot?
[ Szerkesztve ]
-
hackeeeee
Jómunkásember
Most amúgy, ez a 20o miben más mint a 20N? 2.3.4 ugyanúgy, vagy ez már 2.3.5 v újabb?
Namegakkor, ez egy tiszta 20o, csak ha akarom, akkor ráteszem gyári recovery-ből a superuser-t?
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
eisento
addikt
tutis szedd mar le majd a marketrol a gps test nevu progit es nezd mar meg ha kint vagy a szabadban mennyi muholdat fog neked es mennyi az snr ertek. mert nekem 30 fole nem ment egyiknel sem tehat a zold jelzest nem eri el pedig 12 muholdat mutat a progi. en meguntam most viszem be a szervizbe
Motorola Edge 40 | PSN ID: HUN_Ejzi
-
embe
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9488 üzenetére
Mármint mi az ingyenes? A rommanager? Jó az, nem kella fizetős. Csak az is rootolt telón működik, ne felejtsd el!
Ha telepítetted, akkor - net kapcsolat legyen - a "Flash ClockworkMod Recovery" re nyomsz, és a többi adja magát.
Ezután :
"Reboot into Recovery" és itt az ELŐZŐLEG MÁR AZ SD KÁRTYÁRA MÁSOLT romot telepíted.[ Szerkesztve ]
-
embe
nagyúr
válasz 8nemesis8 #9494 üzenetére
Mit akarsz még ott egyébként? Ha kész a backup, akkor a recovery első pontja az újraindítás. Mármint a telóé. Ezután használhatod a telót megint rendesen.
A recoveryről: A plágium gyanú elkerülése végett ideírom, hogy az Android Fans Fórumból copyztam:
"
A recovery menüje:- reboot system now -> újraindítás
- apply sdcard:update.zip -> az sd kártya gyökérmappájában található update.zip-et telepíti
- wipe data/factory reset -> törli a data partíciót, tehát minden programunkat, beállításunkat
- wipe cache partition -> törli a cache-t
- install zip from sdcard -> a további menüpontokban megadott .zip-et fogja telepíteni
- apply sdcard:update.zip -> az sd kártya gyökérmappájában található update.zip-et telepíti
- choose zip from sdcard -> kiválaszthatjuk az sd kártyán, hogy melyik zipet telepítse
- toggle signature verification -> ehhez ne nyúljunk
- toggle script asserts -> és ehhez sem
- backup and restore -> mentés és visszaállítás
- backup -> komplett mentést csinál az aktuális rom-ról, amit az sd kártyán a clockworkmod/backup/<a backup dátuma> mappába tesz
- restore -> kilistázza a korábbi mentéseket, választhatunk, melyiket állítsa vissza
- advanced restore -> a mentés kiválasztása után lehetőség van annak csak egy részének visszaállítására
- mounts and storage -> itt csatlakoztathatunk és leválaszthatunk partíciókat, valamint formázhatunk is
- advanced -> haladó opciók
- reboot recovery -> a recovery újraindítása
- wipe dalvik cache -> a dalvik átmeneti tároló törlése
- wipe battery stats -> az akksiról gyűjtött statisztikák törlése
- report error -> ha valami félresikerült, elmenthetünk egy log fájlt az sd kártyán: clockworkmod/recovery.log
- key test -> kiírja a megnyomott billentyűk kódját
- partition sd card -> ext3+fat32 partíciót hozhatunk létre az sd kártyán
- fix permissions -> az engedélyeket állítja helyre
..............................................................................................................................
Custom (főzött) rom felrakása:A letöltött .zip-et másoljuk fel az sd kártyára.
Indítsuk el a telefont recovery módban: a "hangerő mínusz" nyomkodásával
Készítsünk mentést az aktuális romról: backup and restore/backup
Kötelező: formázzuk a data partíciót: wipe data/factory reset.
Telepítsük fel a romot: install zip from sdcard/choose zip from sdcard, válasszuk ki a zipet, aztán a sok "no" között válasszuk a "yes..." opciót. Várjuk meg, amíg végez.
Indítsunk újra: reboot system now. Az első indítás sokáig tarthat, nem kell megijedni, de ha a zöld droidon nem jut túl, vagy már sok ideje tölt (több, mint kb. 5 perc), akkor valami félresikerült. Ilyenkor akksi ki, majd kezdjük elölről az egészet."[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Új megfigyelés:
Marvel v6, mintha nem lenne felvételkor a 2-3 sec késleltetés. De már lehet, hogy beképzelem. -
bryan051992
tag
v20o észrevétel h a sd-card írás-olvasás 128kb!v20n-nél amutomatán 1024-volt és romtoolbox-al nem tudom átálítani nem tudok lemennni az alkalmazáshoz....
-
bryan051992
tag
megoldva...
-
törölt tag
Közben meg kipróbálom a CM-RC1-et.
Új hozzászólás Aktív témák
● tilos a warez!
● tilos a függetlenítés!
● olvasd el a téma összefoglalót!
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest