- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
isco00
csendes tag
válasz tibcsi0407 #595 üzenetére
Szép munka, gratulálok nektek!
-
Bropi
csendes tag
Sziasztok már vagy 10 perce áll a telefon a BB72 010-es installálásánál mindent ugy csinaltam mint a korábbi rom cseréknél.
Sztem ebböl baj lesz nem merek vele semmit csinálni.
Lehet ezt egyaltalán ujra kezdeni vagy tégla lesz? -
zizike22
tag
Es mi is ez a SPFT valtozat mivel masabb vagy valaki el mondja kicsit muveletlen vagyok e teren
-
Haneto
tag
10S óta az "alkalmazás váltó" (kocka kapacitív gomb) 2-3 másodperces késéssel reagál. Más nem tapasztalt ilyet?
Amúgy tényleg jó lett a fordítás. Gratula és köszönöm. Egyedül csak az Engedélyeknél találkoztam maradék angollal.
[ Szerkesztve ]
Realme GT Master Edition
-
KERYgsxr
tag
Sziasztok!
Szerintetek az x600 vagy az x500 a jobb?
Ti melyiket rendelnétek?
Köszönöm! -
Lecs@
addikt
válasz KERYgsxr #608 üzenetére
Remélem az X600 akkuja jobb, mint az X500 - é. Nekem most is 3 , azaz HÁROM óra kijelzőidőm lett a mai nap vele. Számomra tűrhetetlen. 3000 mAh akkuról beszélünk ! Tesztelem a kettőt majd párhuzamosan. Mivel nekem ujjlenyomat olvasó nem érv, lehet az is akár ami marad ( X600 ) .
[ Szerkesztve ]
512 GB
-
tibcsi0407
félisten
Ugyanaz az akkuja és a rendszer is ugyanaz rajta egyelőre. Ne feledjük, hogy az EUI nagyon gyerekcipőben jár az összes telefonon. Egy alig fél éves rendszerről beszélünk. Bizony még a LeECO-nak van mit csiszolnia rajta az összes készüléken.
Áprilisban jön az Android 6.0 alapú, ott sok minden megváltozhat.[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Lecs@
addikt
válasz tibcsi0407 #611 üzenetére
Következik a nem EUI Romok tesztelése. Mivel ujjlenyomat olvasó nem kell, lehet megtalálom az elvárásaimat. Nekem a jó akkuidő alap szempont.
512 GB
-
KERYgsxr
tag
válasz tibcsi0407 #609 üzenetére
Köszi szépen a gyors választ!
-
szabi94
csendes tag
válasz tibcsi0407 #611 üzenetére
x600-ra is jön? gyári vagy főzött rom amit említettél? köszi
-
tibcsi0407
félisten
Gyári. Nem tudom jön-e X600-ra, szerintem a nagyon hasonló hardver miatt nagy hiba lenne nem kiadni rá. De azt be kell látni, hogy a mainline egyelőre az X500 és X900, ha a nemzetközi megjelenéseket is figyelembe vesszük.
De szerintem ha kicsit is rendesek a LeTV-nél (miért ne lennének), akkor nem felejtik el a többi telefont sem támogatni.utdetailing.hu
-
szabi94
csendes tag
válasz tibcsi0407 #616 üzenetére
remélem jön rá mert azért még se lenne jó ha le ragadna a lollipop-nál
-
zizike22
tag
Akkor most ertsem ugy hogy igazabol az x500 es a x900 amivel torodni fog a tobbit le szarja es majd varhatunk a csodara es marathatunk a lolipopnal?vagy mi a garancia hogy lessz erre is 6.0 es az mit jelent hogy nemzetkozi terjesztes azt hohy jon magyarorszagra es a telefon szolgaltatok is arulni fogjak?? Vagy?
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #619 üzenetére
Es akkor kb ugymond kuka ez meg x800 as modell mert nem lessz ra tobb frisites aprilistol.es ezt hol olvastatok ??
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #621 üzenetére
Jo mind1 akkor koszi😊
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #621 üzenetére
Szoval akkor arra akarok ki lyukadni hogy hol olvastad ezt a cikket.es bocsi telefonról irok nem az erossegem ott az iras😥
-
tibcsi0407
félisten
válasz zizike22 #624 üzenetére
Én is van, hogy elírok valamit, de azért nem ilyen gyakran... Na mindegy, túlteszem magam rajta
Itt a cikk. Tehát Kínán kívül a korábban említett két készülék fog terjedni, így azokra 100% borítékolható az Android MM. A többiről nincs megerősítés, így azokra nem jelenthető ki teljes biztonsággal. Nem mondtam, hogy le fogják szarni, vagy elfeljtik örökké, de nincs róla egyelőre szó.utdetailing.hu
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #626 üzenetére
Hmm mugy kulonos elvileg 2015 nyaran jottek a telok vagyis ez x600 as es asszem az 500 as is de lehet tevedek.na mind1.remelem nem felejti el az x600 as tulajokat a le
-
Haneto
tag
Hmm. 10S alatt megint jelzi az értesítéseket ....
Realme GT Master Edition
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #628 üzenetére
Koszi evvel kicsit meg nyugtattal most.es szelinted ha jonne a Marshmallow akkor mashogyan nezne ki vagy miben kulonbozne szerinted.a masik hogy az x500 es a x600 az malynem azonos belsoleg csak a dubla led meg a ujlenyomat olvaso. talan meg hogy az x500 mindenhol fem vagy mi ebbe nem vagyok biztos.bocsi a rossz irasert elore is😩
-
tibcsi0407
félisten
válasz zizike22 #630 üzenetére
Külsőre biztos, hogy nem fog változni, mert arra is EUI lesz húzva. Bár nem kizárt, hogy az EUI is fejlődni fog azért a rendszerrel együtt. Viszont más pozitívumait magával hozza a 6.0-nak. Jobb akku-idő, jobb memóriakezelési lehetőségek, az X500-nál az ujjlenyomat-olvasás natív támogatása, stb.
utdetailing.hu
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #631 üzenetére
Ennek orulok tehat marcius aprilis kornyeken ki derul mi lessz.a masik hogyha indiaba erkeznek meg az usaba akkor lessz google app tamogata es nem lessz tele rakava kinai szarral?
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #633 üzenetére
Ertem ket kerdesem lenne meg ha nem zavarlak.az egyik az hogy ugye a x600 as ba sonyIMX214 Exmor RS objektiv van ami tamogatja a 1080p 60fps es @ 4k 30fps t na most hol latom vagy hol lehet be alitani hogy 1080p 60fps legyen vagy alapból ugy veszi fel?na jo ez lehet kicsit zavarosan irtam de talan erted mire gondolok
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #635 üzenetére
Ooo es en hol talalok olyat most igy hirtelen?miert neked mid van?
-
zizike22
tag
válasz tibcsi0407 #637 üzenetére
Akivel csinaltad a forditast neki nem x600 a van veletlen?
-
zizike22
tag
Hat akkor irigyellek kicsit neked biztos lessz 6.0 ad😁
-
Bropi
csendes tag
Az X500-as 16 GB ram és nem bövithetö ez igaz?
Vagy valaszthato 2 SIM vagy 1 SIM és SD? -
Gigoka72
csendes tag
Én is köszönöm a BB72 s10-es Romot. De már sokadszor próbálom letölteni, de mindig megszakad.
Azt végképp nem értem miért eszik a letöltés közben több mint 6 GB memóriát a gépemről.
Valami nem stimmel. Ez a Mega Cloud egy nagy rakás szar ! Lassú, megszakad. Egy fos.Sajnos az X600 tárhelye nem bővíthető, úgyhogy aki tervezi a vásárlást az a nagyobbat válassza.
Már csak azért is mert a tényleges tárhely kissebb. 29 GB nálam.Az élő háttárképet a mai napig nem akarja megtartani az s08-as ROM.
Hiába állítom akárhogyan egy idő után eldobja. Ráadásul kifizettem, úgyhogy még az sem lehet a hiba.
Remélem az s10 engedi. Majd később beszámolok róla.[ Szerkesztve ]
-
Bropi
csendes tag
válasz tibcsi0407 #641 üzenetére
Nyilván erre gondioltam ma a rossz-es elirások napja van teljesen megértelek
[ Szerkesztve ]
-
Gigoka72
csendes tag
Letöltés közben azt írja ki, hogy nincs elegendő memória a gépemen !!! Win10 Edge böngésző.
Böngészőn keresztüli letöltést választottam, de mindig megszakad. Átmeneti hiba üzenettel.
A letöltéshez minek neki a memória, amikor a merevlemezre ment ?Valaki segítsen, mert már nagyon mérges vagyok. Eddig ezt nem csinálta.
[ Szerkesztve ]
-
Bropi
csendes tag
Az ébresztés beállitásánál a munkanapok beállitása valojaban munkaszuneti napokat jelent.
Nem is ébresztett megneztem es azt irta legkozelebbi riasztas 5 nap 18ora mulva. (hetfo reggeltol szamitva)
Kis forditasi röccenet.[ Szerkesztve ]
-
tibcsi0407
félisten
Ez érdekes. Akkor a kínaiak nem tudnak inkább angolul
Itt az eredeti string:
<string name="alarm_repeat_never">Never</string>
<string name="alarm_repeat_work_day">Workdays</string>
<string name="alarm_repeat_every_day">Every day</string>Vagy az még valószínűbb, hogy az első kínai munkanap 5 nap múlva lesz, ugyanis akkor ér véget a Kínai Holdújév. Mondjuk én minden telefonomon hétfő-péntek bejelölöm a napokat, biztos, ami biztos.
[ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
Biggeszkij
aktív tag
válasz tibcsi0407 #647 üzenetére
Engem meg szombat hajnalban ébresztett, amikor Workdays-ra volt nyomva... Azt hittem, falhoz csapom.
"Ne legyél hős! A hősök ostobaságokat csinálnak és meghalnak." (Daenerys Targeryen)
-
tibcsi0407
félisten
-
Gigoka72
csendes tag
Na sikerült nekem is feltennem. Most ismerkedem vele, mert vannak azért újdonságok.
És úgy látszik, hogy az élő háttér is rendben van. Pakolom vissza a régi cuccokat is.
Köszönöm még1x a fáradozást mindannyiunk nevében is.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest