- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gymanotheone
csendes tag
Hellosztok!
Tegnap jött meg az én S650em is (szürke)
android 4.2.2
alapsáv verziója:
s650.v11, 2013/09/06 17:48
build-szám
S650_s123_131105Na most nem magamnak rendeltem, hanem apám bnőjének.
Multilangos, van benne magyar is, viszont nagyon kevés helyen. Pl a notificationba, (ha lehúzod a képernyőt)
1 magyar szó sincs. Ő viszont egyáltalán nem tud angolul.Szükségem lenne valami megoldásra.
Nem baj, ha régebbi android kerül rá, az sem, ha nem 100%osan magyar, vagy ha nincs root.
A lényeg, hogy az alapfelületen, amit egy laikus felhasználó használ, legyen magyarosítva.Viszont maga a root és flasheléses folyamathoz teljesen laikus vagyok én is.
Tudnátok valami step by step-et a telefonhoz?
Nagyon nagy segítség lenne! Illetve, hogy melyik romot ajánljátok hozzá.A problémát tovább bonyolítja, hogy win 8.1-ről kéne flashelnem.
Üdv: Mano.
(köszi előre is!!)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gymanotheone #201 üzenetére
Mivel azokon a helyeken lenovo fejlesztesek miatt angol, igy meg nnincs ra megoldas.
8.1 nem akadaly, de nincs olyan rendszer ra ami full magyar. Habar hunaqua kolleganal AOSP fut, az sztem full magyar
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gymanotheone #203 üzenetére
Itt a felrakásához viszont picit utána kell járni, ebben én se vagyko annyira jártas / én általában Flashtools-os felrakást szoktam, TWRP-t még nem próbáltam
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gymanotheone #205 üzenetére
A flashtools-szal nem fogod tudni sajnos, úgy tudom
[ Szerkesztve ]
-
Gymanotheone
csendes tag
team win recovery project oldalát megtaláltam, de nincs a támogatott telefonok listáján.
Hunaqua, tudnál nekem vmi gyors instrukciót adni? isten bizony, ha pesti vagy meghívlak 1 sörre.
természetesen Duliee-nek is jár[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
válasz Gymanotheone #207 üzenetére
Én még amatőr vagyok hunaqua jártas a témában
-
nagyúr
Nagyon gondolkodok eme telefon megvásárlásán...
Egy éves az a820-am, csak nem tudom, mennyivel nyújtana többet.
Kicsit fájó, hogy nem erősebb professzorral érkezett, de akinek volt a820-a az azt mondotta, hogy jóval gyorsabb. Meg ugye piszkálja a csőrömet az újdonság...Ha aztnézem, hogy a cpu es a gpu kb azonos, akkor pont annyival tud tobbet, hogy mar ne legyen kompromisszum az elso kamera, a led flash (ez erős?)
Hmmmmm... Megfontolandó.Csak az a820 tejesen hibátlan...
Dilemma... De lehet, hogy dilemholnap lesz belőle...B.C. Rich Warlock Platinum series eladó 105kHUF
-
Graphics
Jómunkásember
Picivel erősebb, igazából úgy gondolom az A820-as igazi utóda lett az S650, még ha a nevezéktan ezt nem is jelzi.
Kicsit új korszak terméke természetesen, én is sokáig ragaszkodtam az A830-ashoz.
Erős a LED villanó. Ha bármi kérdésed van a készülékkel, akkor kérdezz bátran, Addig pedig pár fotó a készülékről, és a csomagolásról.
Illetve egy fehér verzióról is.
[ Szerkesztve ]
-
alexw801
senior tag
Mi a baj a procival? Ugyanez van a Lenovo S930, Huawei Honor 3C, stb. frissen megjelent telókban is. Igaz, én soha nem játszok a telefonon.
3 hét múlva hozok egyet haza, családtag részére.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Mi A3; Xiaomi POCO X3, 70mai Cam PRO; 70mai Cam 1S; FIMI PALM camera, EKEN H8 Pro; Amazfit Bip; Likebook Ares note, Xiaomi Mi Pad 4 Plus, Mi Band 7 Pro
-
hunaqua
addikt
AOSP telepítés
-Első lépésben a legegyszerűbb telepíteni a needrom-ról a Multilang verziót FlashTools segítségével.
Ez azért fontos,mert akkor biztosan CN alapú Rom lesz a telefonon.-Második lépésben felrakjuk szintén FlashTools segítségével a TWRP-t. ( figyelem!!! a CN alapút)
-Ezek után felmásoljuk az SD kártyára az AOSP Rom-ot.
-Telefont kikapcsoljuk,és a hangerő le és fel gombokat egyszerre folyamatosan nyomva elkezdjük a power gombot is nyomni. (...ha minden jó akkor belépünk a TWRP-be) Itt érdemes csinálni egy mentést a jelenlegi cuccról. (Backup)
-Utána csinálunk egy Wipe törlést.
-Azután Install,megkeressük az AOSP Rom-ot ,és telepítjük.
-A rendszert újra indítjuk,és ha mindent jól csináltunk akkor az AOSP fogad.
Az AOSP egy 100%-ig Magyar Rom,olyan mintha valamelyik szolgáltatónál vettük volna a készüléket.
Egy hiba van benne,hogy az értesítési LED-et híváskor nem jelzi,de a Gravity telepítésével gyakorlatilag ez az egy hiányosságot is meg tudjuk szüntetni.Mindenki saját felelősségére!!
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
hunaqua
addikt
Ez a CN TWRP (FlashTools kell)
http://yadi.sk/d/cVU6stdvEuFFD
AOSP Rom ( TWRP-ből telepítendő)
http://yadi.sk/d/3t-P359HL7s5M
[ Szerkesztve ]
SONY 65XE8577----Philips 58PUS8506----TCL 55c635----Onkyo RZ740----Dali Concept 8/6/C/S----HIVI VR8-W----Zgemma H9 Combo----Uclan Ustym 4K Pro----Asus_Tuf-AX5400----Vontar X3 X4----X96 Max+----Tanix_TX3_Max----Tanix W2---Raspberry Pi
-
gyűrű
addikt
Nem nagy itt a forgalom..
Nekem most tréfázás alatt van a telefon.Brimstone : jó lett végül?
Duliee: merül még, vagy mi lett a vége?
Esetleg mások tapasztalatai?
-
kort01
aktív tag
Ennek az AOSP rom-nak a felülete a gyári androidhoz hasonló? A tárcsázó gyorskeresője kezeli-e a magyar ékezetet? Gondolom a dual sim kezelése a szokásos módon van megoldva...
Lenovo megoldásai közül raktak-e valamit ebbe a rom-ba?Tegnap beraktam a CN multilang-ben lévő magyar nyelvet a Javum féle S113-as rom-ba. Később szeretném tovább bővíteni a magyarosítást, ezért is kérdezem az AOSP felépítését. Amennyiben hasonlítana a két rom, akkor mindenképpen kivenném az AOSP rom-ból a magyart és beraknám az S113-asba.
Amennyiben volna valakinek valamilyen tapasztalata a Javum S113-mal, az jelezhetné, ugyanis nem szeretnék ezzel feleslegesen foglalkozni, amennyiben gondok lennének vele.
-
hunaqua
addikt
válasz Graphics #216 üzenetére
Elvileg nem,de ahol lehet csinálj mentést mindenről.
kort01
Ez egy teljesen tiszta Android Rom.Gyakorlatilag nagyon sok telefont árulnak a szolgáltatók itthon ezzel a felülettel. (...és alapból teljesen Root-olt.) Nem nagyon használtam,mert jelenleg nincs nálam,de a wifi kezelése szerintem ezzel a legjobb,és az akku kezelése is kiváló.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
AOSP felrakva, tényleg egyszerű a felület, a szokásos gyári. a Lenovo-s ficsőrök kiirtva.
2 napig marad ez rajta, nézek egy "Antutu-t" is ,nem mérvadó... De azért nah.
Multilang: 17300
AOSP: 17458
Javum-féle: 17500@hunaqua: a Gravitybox telepítéséhez kell vmi ördöngösség?
[ Szerkesztve ]
-
gyűrű
addikt
Oké. Tehát a hozzám hasonló júzereknek, mit ajánlotok?
Ha megjön a teló akkor mivel kezdjek, mit rakjak rá?
Mi az, amivel aránylag jól megy, szerintetek?
-
-
hunaqua
addikt
válasz Graphics #222 üzenetére
Telepíteni kell 2 App-ot.
Ezt:
http://dl.xposed.info/latest.apk (ez a keret)
..és
a Gravity App-ot
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2316070
Az xposed app-ba belépve: (telepítés,újraindítás)
A modulokba lépve gravity elé pipa. (azután ismét telepítés,újraindítás)
Amikor kész,akkor a Gravity-be rengeteg dolog állítható.
(talán kijelző módosítás menü: ...és ot a legalsó a Led sor értesítés)
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Kocsikáznom kell hozzá egy kicsit, de szerintem még ebéd előtt megnézem
Névjegyek: ékezetest nem tudja... :/ Exdialer marad megoldásként, vagy a Javumból a tárcsázót hozzáheggeszteni
@hunaqua: Gravity fent, szerencsére a LED megy a töltésnél, az elmulasztott hívást nem jelzi, azt tudtam is.
[ Szerkesztve ]
-
hunaqua
addikt
válasz Graphics #229 üzenetére
Azért állítod be a Gravity-be,és ott nem csak a hívást és az sms-t jelzi az alsó gombsor,hanem mást is.
-
kort01
aktív tag
válasz Graphics #229 üzenetére
A sima tárcsázó cserét nem biztos, hogy "megenné" a program, de ki lehet próbálni.
Az exdialer sajnos nem jelzi az eseményeknél a sim-et, meg úgy általában semelyik a Playen található tárcsázók közül.A "külsős" eseményjelző programokban nem igazán bízok, mert sok esetben nem működnek 100%-os biztonsággal. Némely programnál előfordul, hogy egy idő után elfelejti a teendőjét, pedig sosem használok memóriatisztító programokat. Korábbi telefonomon a legstabilabban a Missed Message Flasher vált be, ezzel talán csak 1-2-szer volt gond 2 év alatt.
Ettől függetlenül lehet, hogy a Gravity jól működik, ezt hetekig kell tesztelni 1 telefon adott romjánál.
-
-
Graphics
Jómunkásember
Mivel sokan panaszkodtak a WiFi gyengeségre a S650_S119_131014 - ROM esetében, ezért én is kiprpbáltam többféle ROMot.
AOSPvel beigazolodott, hogy nem hardveres gondok vannak, hanem vmit az "eszközillesztöben" szurtak el Lenovoéknál.
Aki jártasabb a fözögetésben, az csinálhatba egy Wifi javitott verziot, nem tudom ez hogy menne.
[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
Annyit emlegettétek az AOSP jó wifijét, hogy én is gyorsan felraktam ezt a romot. Tényleg majdnem teljeskörű a magyarosítás.
Wifi-re rácsatlakozva térerő ikon fullos volt, valamint a wifi beállításoknál is kiválót mutatott. Csakhogy felraktam a Wifi Manager és a Wifi Analyzer programokat és meglepetésként ugyanolyan gyengének mutatja a jelet, mint az előző romoknál. Eltávolodtam annyira, mint amikor a másik romoknál elvesztette a kapcsolatot és nagyjából ugyanott ez is elvesztette a jelet.
Szeretném, ha Ti is letesztelnétek és cáfoljatok meg. Az az érzésem, hogy ebben a romban más jelszintek alapján működik a térerő kijelzés (mármint a romhoz tartozó kijelzéseknél).
-
-
Graphics
Jómunkásember
Visszatértem.
Wifi az AOSP-vel sem lett atomerős, minimális javulás tapasztalható a Wi-Fi analyzer kapcsán..
A másik élményem, hogy két S650-es egymás mellett tök más kijelzővel rendelkezik. Egyik fényes, a fehér már-már szürkében hajló. A másikon picit sárgásabb. Ez akkor is megvolt, amikor mindkét telefon VibeOS rendszerrel volt felvértezve
Fura ez így, hogy egy szérián belül miért kellett változtatni.
Van esetleg valami program, amely képes kinyerni a kijelző gyártó infót?
[ Szerkesztve ]
-
kort01
aktív tag
Amennyiben érdekel valakit, akkor itt le tudjátok tölteni az S650_ROW_S113_131226_javum romhoz egy nem teljes magyarosítást: [link]
A magyar nyelvet az S650_S119_131014_CN_Multilanguage romból szedtem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest