- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Male
nagyúr
Van egy idegesítő problémám, mióta a guglis fiókomba átraktam a naptárat a gépemen (Eddig a Thunderbird saját naptárát használtam, de gondoltam ideje haladni a korral, érjem el a telefonon is.).
Ha jön valami esemény, akkor elkezdi kitenni a figyelmeztetéseket az időpontról... és egyszerűen, ha nem sikerül elkapnom az üzenetet, és megnyomni rajta a mégsem-et, akkor annyi... pár percenként újra meg újra feldobja. Ha nem sikerül, akkor akár egész nap pár percenként bekapcsolgatja a kijelzőt... és persze így egy csomót merít az akksin.... én meg csak azt látom, hogy az akksi merült 20%, és az értesítési sávon a kis karikában a naptár "logoja". Onnan hiába szedem elő, nem lehet azt mondani, hogy oké láttam, neeeem, nyomja tovább. Ha belépek a naptárba, ott is hiába nézem meg, nem érdekli, hogy már láttam.1: Hogyan lehetne kompletten letiltani az értesítését? Ne dobáljon fel semmit, soha.
2: Ha ezt nem lehet megoldani, akkor hogy a fenébe tudom azt mondani neki, hogy "oké, láttam"?
( a leveszem az értesítést az adott eseménynél nem megoldás, mert a Thunderbird is ugyan innen dolgozik a gépen, és ott viszont kell az értesítés... )( az aCalendar is fentvan, az szimpatikusabb, tehát az sem zavarna, ha simán eltávolíthatnám a telefonról ezt a gyári naptár programot, csak a szinkronizálás működjön továbbra is... bár azthiszem azt is megoldja az aCalendar, szóval totál le is lehetne szedni a gyárit )
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest