- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
springfield0
tag
Sziasztok!
Nekem egy pluszos változat van. Meg vagyok vele elégedve, lényegében nem is magával a telefonnal van problémám, hanem néhány alkalmazással, ami másképp működik, mint az előző telefonomon, vagy tabletemen, ami szintén android 4.2.2.Egy olyan gondom van a Gmail app-al, hogy nem találom a kuka ürítést!
Olyan funkciót sem találok, hogy "mind" kijelölés. Csak egyenként lehet törölni, vagy áthelyezni?
Továbbá hol lehet azt beállítani, hogy ne töltse le autómatice az e-maileket, hanem csak akkor ha én akarom. Ezenkívül a kiszolgálónál maradjon másolat (tehát a webes elérésnél).
A Gmail webes felületén ez be is van állítva, mert outlook letöltésnél, marad másolat.
De ha a telefonom szedi le az e-maileket nem marad... Hogy lehetne orvosolni ezt a problémát?Köszi!
-
szili.tamas1
senior tag
válasz springfield0 #801 üzenetére
Android alkalmazasok topik. Nem lenovo specifikus a dolog.
Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
Joeker67
aktív tag
Üdv!
Valaki tudna nekem feltenni valahová egy build.prop file-t a telefonról? Előre is köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Joeker67
aktív tag
válasz IamSociopath #804 üzenetére
Szia!
Az alap romból kellene, csak azért kell, mert az én telefonomnál (star W550) a gtalk, ill. a hangouts
nem megy rendesen, és azt javasolták írjam át a build prop file-t egy hasonló, támogatottabb típusra,
azzal menni fog, tehát csak az adatokat szeretném kimásolni belőle és ez a típus szinte ugyanaz hardverileg, mint az enyém.[ Szerkesztve ]
-
springfield0
tag
válasz szili.tamas1 #802 üzenetére
Csak annyiból gondoltam hogy az, mivel teljes más a kezelése, mint az eddigi androidos telefonjaimnak...
De köszi majd felteszem ott is a kérdést.Viszont van még egy problémám, ami szintén nem kifejezetten Lenovo specifikus, de azért egy kicsit szerintem az...
Az alábbiban kérném a segítségeteket.
A build.prop file-al van bajom. Mivel nem kompatibilis a telefonom jópár játékkal, ezért át kell írnom ebben a file-ban az adatokat ha jól tudom. A problémám a következő: root explorelel átírogatom amiket kell.
Rámentek, újra indítom és semmi... ugyan úgy nem indul el a játék, "nem kompatibilis"... Kipróbáltam, hogy átírom a filet, elmentem, és kilépek majd egyböl visszalépek. Rájöttem hogy a probléma az, hogy az eredeti adatok maradnak bent. Ez mitől van? Miért nem menti el az újjakat? Ötlet? Ezt szintén más androidos telóval már megycsináltam és átíródott... de ezzel nem.
Természetesen root-olt a telefon. -
NOBODY
tag
válasz springfield0 #806 üzenetére
Jogot is állítasz mentés után?
Dalvik cache törölve van?
Cache törölve van?
(mindazon által ezer helyen leírják, hogy futó rendszerben nem változtatunk...) -
springfield0
tag
Nem tudom miről beszélsz... majd kifejthetnéd!
Ellenben találtam egy programot, aminek a neve Allwinner Mod.
Ez direkt erre lett kitalálva. Ha valakinek játék inkompatibilitási gondjai vannak ez megoldja, és nem kell átírogatni semmit a build.prop file-ban. Csak ki kell választani hogy milyen telefonnak/tabletnak akarjuk, hogy felismerje a játék. A programon belül reboot-ot nyomunk és működik! -
Male
nagyúr
Van egy idegesítő problémám, mióta a guglis fiókomba átraktam a naptárat a gépemen (Eddig a Thunderbird saját naptárát használtam, de gondoltam ideje haladni a korral, érjem el a telefonon is.).
Ha jön valami esemény, akkor elkezdi kitenni a figyelmeztetéseket az időpontról... és egyszerűen, ha nem sikerül elkapnom az üzenetet, és megnyomni rajta a mégsem-et, akkor annyi... pár percenként újra meg újra feldobja. Ha nem sikerül, akkor akár egész nap pár percenként bekapcsolgatja a kijelzőt... és persze így egy csomót merít az akksin.... én meg csak azt látom, hogy az akksi merült 20%, és az értesítési sávon a kis karikában a naptár "logoja". Onnan hiába szedem elő, nem lehet azt mondani, hogy oké láttam, neeeem, nyomja tovább. Ha belépek a naptárba, ott is hiába nézem meg, nem érdekli, hogy már láttam.1: Hogyan lehetne kompletten letiltani az értesítését? Ne dobáljon fel semmit, soha.
2: Ha ezt nem lehet megoldani, akkor hogy a fenébe tudom azt mondani neki, hogy "oké, láttam"?
( a leveszem az értesítést az adott eseménynél nem megoldás, mert a Thunderbird is ugyan innen dolgozik a gépen, és ott viszont kell az értesítés... )( az aCalendar is fentvan, az szimpatikusabb, tehát az sem zavarna, ha simán eltávolíthatnám a telefonról ezt a gyári naptár programot, csak a szinkronizálás működjön továbbra is... bár azthiszem azt is megoldja az aCalendar, szóval totál le is lehetne szedni a gyárit )
-
NOBODY
tag
válasz springfield0 #808 üzenetére
Ha nem tudod, miről beszélek, neked tényleg a legjobb az Allwinner Mod.
-
IamSociopath
aktív tag
Az egy szar. Bocsi, hogy ezt mondom de én is rengeteget használom a naptárat és iszonyat felidegesedtem rajta. Hasonlót produkált. Én nem töröltem le csak letiltottam.
Ezt próbáld ki: [link]
Nekem nagyon bejött.
Egyébként ha importáltad, érdemes lenne megnézni a naptárat, az eseményeket minden rendben ment e át. -
Epic79
tag
Sziasztok! Nekem nincs bajom a lenovo naptárral. Egyedüli idegesítő dolog, hogy a skype legutóbbi frissítése óta, akárhányszor belépek mobilon a skype-ba, annyiszor telerakja a naptáramat a skype ismerőseim születésnapjaival! Kitörlöm őket és a kövi belépésnél újra... Erre nincs valami megoldás?
Minél inkább HD, annál inkább Blu-ray™...
-
Male
nagyúr
válasz IamSociopath #813 üzenetére
Hogyan tiltottad le?
Az a vicc, hogy a megfelelő helyen (Beállítások -> all settings -> Alkalmazások -> Összes -> Calendar részen) az "értesítések megjelenítése" be van pipálva, hogy engedélyezve, és ki van szürkítve, nem lehet kivenni a pipát.
...ahogy látom a P780-nál is ez a helyzet, de válasz nincs ráKöszi a linket, az elég komolynak néz ki!
Epic79: A gCalendar webes felületén találtam a beállítások között ilyen születésnap importálós opciót, onnan kivettem a pipát... nem tudom neked segít-e, de egy próbát megér.
[ Szerkesztve ]
-
Male
nagyúr
válasz IamSociopath #816 üzenetére
Köszi, megpróbálom!
-
Male
nagyúr
válasz IamSociopath #816 üzenetére
Feltettem... biztos én vagyok a béna, de hogyan tiltom ezzel le? Eljutok a listáig, rányomok a Calendar-ra... éééés? Nem találok letiltási lehetőséget :S
/root jogot megkapta/ -
Male
nagyúr
válasz IamSociopath #819 üzenetére
Hagyták volna angolul ...bár ott is, a fenéért nem disable-nek írták.
Viszont azt írja, ez csak a fizetős verzióban megy
-
Male
nagyúr
válasz IamSociopath #821 üzenetére
Feltettem, letiltottam, minden simán ment, köszönöm a segítséget!
-
Duxi
újonc
Letöltöttem a legfrissebb ROM-ot az A850+-hoz, a needrom-ról, megróbáltam felrakni, de mikor a flshtool-nál rányomok a download-ra semmi sem történik (nem kezdi el semmit sehová sem tölteni), csak áll az egész semmi nem változik.
Elvileg úgy csináltam, ahogy leírták, több helyen is megnéztem mit kell csinálni és igyekeztem is úgy csinálni, mégsem történik semmi.
Ötletek, hogy mi lehet a probléma?
-
gmark247
tag
Operációs rendszer, usb driver/port, esetleg próbáld meg akksi nélkül. Ezek szoktak olyat produkálni, hogy nem indul el a folyamat.
[ Szerkesztve ]
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
gmark247
tag
De a flashtool nem ismeri fel a win8-t. Win7 alatt működik, max próbáld meg a komoatibilitást átállítani, de ne remélj sokat 8 alatt.
Sony Ericson k310i -> Sony Ericson w350i -> LG GT 540 -> Xperia U -> Lenovo A850' The worst thing what ever happend to Earth is the humanity... '
-
Duxi
újonc
Hát ez sajnos sehogy sem akar nekem menni :S :S
-
springfield0
tag
Van MIUI-is az A850+-ra?
Mit tudtok róla? -
150tomi150
csendes tag
Sziasztok nekem jelenleg a gyári A850_S123_130814 verzió van. Érdemes ezt frissíteni itt a fórumon található S127-re plusz annak a frissítésére?
-
gmark247
tag
válasz 150tomi150 #833 üzenetére
Frissíteni vagy ROM-ot váltani csak is akkor szükséges, ha nem vagy megelégedve a jelenlegivel. Ha nincs semmi problémád a jelenlegi rendszerrel nem indokolt a csere.
-
adolfo01
tag
Sziasztok.
Gondolkodok én is egy Lenovo A850+ vásárlásán.Meg tudja azt valaki erősíteni,hogy nem a leírás alapján hanem a valóságban is tudja a vodafone 900 MHz 3G HSDPA -t ? Egyik kártya netezésre lenne és ezért fontos.Tudom ,hogy Budapesten és a nagyvárosok környékén működne ,de ez kevés, mindenütt kellene és elég sokat járok Erdélybe és ott is a vodafone RO 900 MHz -en fedte le az egész országot HSDPA-val amit használni szeretnék.A mostani Samsungom ezt tudja csak nem duál sim-es ezt cserélném le.
Ja és esetleg folyamatos dual sim készenlét esetén akksi üzemidő tapasztalat?Válaszokat előre köszönöm.
-
szili.tamas1
senior tag
nyomatok némi bugreportot az újhoz.
A zenelejátszó a shuffle-t MINDIG ugyanabban a sorrendben játssza, ha nem változtatom meg az sd kártya tartalmát. Tehát ha ugyanazok a zenék vannak rajta, akkor ugyanabban a sorrendben megy a "véletlen" lejátszás.
A SIM contactokat csak akkor mutatja ha hívnak. Tehát a SIM-en tárolt telefonszámokat nem tudom név alapján hívni, de ha az hív aki a simen van mentve, kiírja a nevét.
Rezgés bug - tök véletlenszerűen, ha sokat nyomkodom, mintha letiltaná a rezgést, X ideig nem rezeg se a kapacitív gombokra, se a hívásra. X idő után magától helyreáll. Azért írtam X időt, mert meghatározhatatlan. Van hogy 1 perc, van hogy fél óra.Nem a méret a lényeg, hanem hogy jó nagy legyen.
-
NOBODY
tag
válasz szili.tamas1 #836 üzenetére
A SIM Contact:
Nyisd meg a tárcsázót->Menü->További funkciók és beállítások->Megjelenítendő névjegyek->Összes névjegy.
Ekkor mutatja a SIM névjegyeket is a címjegyzékben.A másik kettőt nem tudom miért csinálja, de ha kiderül, javítom.
-
Epic79
tag
És ezeken kívül miben különbözik a 123-astól? Újabb funkciók? Esetleg kinézetre? Valamit csak javítottak benne...
Minél inkább HD, annál inkább Blu-ray™...
-
NOBODY
tag
válasz Petrowiczki #840 üzenetére
Felmásolod az SD kártyára a ZIP-et.
Kikapcsolod a telefont (a gyors indítás legyen letiltva).
Hangerő fel, hangerő le és bekapcsológombokat egyszerre nyomva tartod.
Ekkor a recovery fog elindulni.
Gombok: Hangerő fel/le: mozgás a menüben, Power: enter
install zip from sdcard -> choose zip from sdcard -> A850_S127_ROW_HUN_update01.zip -> Yes - Install A850_S127_ROW_HUN_update01.zip
Ha készen van:
reboot system now
Ennyi. -
Sanzaa
senior tag
Filmmásolás közben mostanában megszakad a kapcsolat a számítógép és a lenovo között. Még elég újnak gondolom a kábelt és a készüléket is, hogy kontakthibás legyen. Tapasztaltok ilyet?
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
Sajnos változó. Jellemzően akkor jön elő, ha mappástól másolnám rá a filmeket. Egyenként néha sikerül. Viszont van, hogy rögtön csatlakoztatás után leválasztódik.
Más: [link] Az A850+ akksija szerintetek jó a sima A850-hez. Kezdek kicsit elégedtlen lenni az üzemidővel. Vagy esetleg, ha rendelek és nem passzol, akkor nem válta át tőlem egy A850+ tulaj.[ Szerkesztve ]
Lenovo Vibe Z2 Pro
-
Sanzaa
senior tag
válasz szili.tamas1 #845 üzenetére
Igen, a típusszám az nem egyezhet, mert a kapacitás sem egyforma. De a Motorola Defybe is jó volt a Defy+akksija.
Lenovo Vibe Z2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest