Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    válasz sutyesz96 #1484 üzenetére

    A Philipsek párásítók, amit (most) linkeltél az meg a Xiaomi légtisztító :) Almát a körtével.

    Soul linkelte már a tárcsás légmosót, arra gondolsz szerintem :) Abban még nincs tapasztalatom, de én is pályázok egy ilyenre :)

    Amit linkeltél (Philips 4803-as) szerintem teljesen jó, bár igazából a 4801 majdnem ugyanazt tudja, még olcsóbban egy kicsit. Múltkor jól kifogtam a Brendon akciót, akkor a 4813-as volt 36.000. Talán érdemes kicsit vadászni az akciókat (Media Marktban is volt rá februárban). Így utólag, nekem a 4801 is tökéletesen megfelel, tekintve hogy nem időzítek, és bár kényelmes az auto üzemmód az előre beadott páratartalommal, általában úgyis pörög a 4813 is mint a disznó :)

    Azt tudni kell, hogy a szűrő bele viszont elég drága (5000/darab), nekem egy hónap után már kezd szaglani (maga szűrő, és nem nagyon, szerencsére amit kiküld levegőt, az nem), elvileg kb. 2, max. 3 hónapos csereperiódussal kell számolni. Persze a doksija azt írja, legeslegeslegkésőbb 12 hónap után kell cserélni :DD

    (#1486) carpediem007 súlyosbítva a vizesblokk folyamatos elszívásával, a wc és a fürdő ajtaján van szellőző is, csak hogy még könnyebben szökjön a benti "jobb" levegő, illetve 2x2 sávos út mellett lakunk, hogy por is jöjjön be mellé.

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák