- Google Pixel topik
- Honor Magic V2 fél év után
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Elérhetők az alkatrészek és szerszámok az iPhone 16 otthoni javításához
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
-
Mobilarena
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gizmo86
csendes tag
Nekem kb semmi extra helyem nincs építéshez, így egy elég kényelmetlen, de helytakarékos megoldással oldottam meg az alkatrész tárolást. Cserébe semmi extra nem kellett hozzá. Az ágy alatt ilyen gurulós tárolókban vannak a leválogatott cuccok simítózáras zacskókban. Nagy szabály a csoportosításban nincs nálam. Amiből sok ugyanolyan színű és típusú van az egybe megy. Ha egy típusból adott színből kevés van, akkor az egybe. De van ahol nem a szín számít, pl. átlátszó alkatrészek full egybe, növények meg növényekhez kiegészítő cuccok egybe. Minifigura kiegészítők egybe. Stb... Mire leválogatom a cuccokat általában van valami képem azért, hogy mi van mi nincs, nyilván nem darabra. Ha építek, akkor az ágyra van kivadászva ami kell, sajna a kereségélés így néha eltart egy ideig. 100 kg az rengeteg, szerintem nekem eddig a max vagy 20-30 kg lehetett, azt sikerült így kezelni eddig.
[ Szerkesztve ]
-
HellGreg
őstag
Tkp nem is értem, miért éri meg nekik az, hogy megvesznek egy X szettet és azonnal árulni kezdik 5-10% haszonnal, bolti áron avagy afelett. Én részemről biztosan nem venném neppertől, ha hasonló áron megkapom a boltban. Mégis tele van a net ilyen hirdetésekkel. Arra már én is rájöttem, hogy nem lesz már ártöbbszörözés, mert túl sokan űzik ezt az ipart. De szerencsére a legtöbb ilyen önjelölt kereskedő türelmetlen és kapzsi. Én meg úgy vagyok vele, hogy néha megveszek ezt-azt leárazásban, amiről úgy gondolom, hogy van benne perspektíva, aztán 5-10 év múlva megnézem, mire megyek vele. Bukni nem tudok rajta, mert a legrosszabb esetben fogom oszt összerakom, és örülök neki.
-
sb
veterán
Egy ilyet is (mit nem!? ) rendeltem múlt héten, de Pi-vel semmi tapasztalatom eddig. Plusz még meg sem jött. Majd jövőre kiderül milyen felállással lehet a legjobban ellenni.
Van még egy c. és d. verzió is: tök más vezérlő és eszközök/motorok, egyik sem Lego. Ill. Lego HUB + más motor (van pár utángyártott, "legósított" ami jóval kisebb mint az eredeti Lego motorok... de gyanítom, hogy amiből összerakják az ugyanaz mintha stud-os ház nélkül megvenné az ember vmelyik mini motort önmagában.)
[ Szerkesztve ]
-
sb
veterán
Nincs rá sok esély és ez elég gáz szerintem. Jó és hiánypótló cuccokat engednek el. Év végére itt a korábbi cuccok lelövési listája is:
WeDo 2.0, EV3 und SPIKE Legacy Apps werden eingestelltSpike-ból nem tudom hogy viszonyul egymáshoz a régi vs új app, de meglepett, hogy ott is váltás van. Ilyenből nem sok jót/előre mutatót láttam eddig Lego oldalon.
Technicből viszont space cuccok már vannak ami nem autó és munkagép. Eddig szerintem 2024-el jársz a legjobban ha ezt keresed.
@HUN_Sector
Kecske? Vagy Batlord? Csak úgy egyesével berendeled őket?
Új hozzászólás Aktív témák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- OLED TV topic
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Háztartási gépek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gyúrósok ide!
- Google Pixel topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.