Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Crus

    őstag

    válasz RapaNui1 #80177 üzenetére

    6 okból veszem:

    1. Őslegós vagyok. Úgy értem cirka 4 évtized, azé' az nem kevés. Persze maradt ki közben sok év, de csak azért, mert anyagilag abszolút nem fért bele.

    2. Gyerekkorban amit beígértek se kaptam meg. Esetleg valami halovány pótlást, hiába teljesítettem érte mindent is. Kompenzálok... már amennyire tudok, mert a bank nem szakadt rám azóta se.

    3. Gyerkőcnek. Nem egy nagy Legós, de néha elkapja és akkor jól elvan vele, bár inkább a komolyabb készletekkel szeret játszani, ha már összeraktam... persze néha be is segít. Ő maga nem egy nagy építő, még nincs hozzá türelme.

    4. Soha, egyetlen Legóm se adtam el. Ennek ellenére valamilyen szinten megnyugtat a tudat, hogyha van egy 130 ezres készletem, akkor azt nem 10 ezerért tudnám eladni, ha akarnám, hanem ha vigyázok rá, akkor értéktartó.

    5. Van egy mancave-em. Nagyjából úgy néz ki, mint egy 16 éves kocka barlangja és elég jó érzéssel tölt el, amikor a látóteremben folyamatosan ott van valamelyik kedvenc összerakott készletem. (Gyerek néha bejön, kéri, hogy vegyük le, játszunk vele és elmegy fél óra.)

    Bonus: Nagy reményeket táplálok D&D témában. Van egy ősRPG-s arc ismerősöm, tervben van, hogy kockulunk majd sokoldalú kockával, meg meséléssel, ahogy azt kell. Remélem a Lego folytatja ezt a vonalat, így a klasszikus összerakom a Legót, játszok a Legóval, kiteszem dísznek a Legót vonal mellé bejön még a tabletop RPG téma is.

    Hivatásos Goldstein ügynök - https://youtu.be/S_a7saHMtZc - Young men die, because old men hate each other.

Új hozzászólás Aktív témák