Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz sb #64940 üzenetére

    Nem miattad írtam a modular vs Technic témát, ez jutott eszembe ahol eléggé látványosan eltér az árazás hasonló elemszám mellett :) Egyébként nekem az látszik a LEGO árazási stratégiáján, hogy ami nagyobbnak látszik, arra bátrabban rakják a vaskosabb árcédulát, függetlenül attól hogy mennyi elemet tartalmaz vagy ilyesmi. Egyszerűen ami látványosan nagyobb azért az emberek hajlamosak több pénzt kifizetni.

    Nem hiszem egyébként hogy egy ekkora cégnek termékre lebontott árazási stratégiája lenne, simán lehet hogy egy modular vagy az Eiffel torony "fizeti meg" pár kisebb szett költségét. A részletesebb, látványosabb Icons autókért úgy fest hajlandó a nép többet leszurkolni mint egy Technic szettért. Mondjuk a Technic amúgy is mostohagyerek az egész sztoriban, látszik hogy ahol nincs elektronika és nem slágertermék mint a nagyobb autók, ott mostanában óvatosabban fog a ceruza (a többiekhez képest persze).

    Más - szolgálati közlemény - egész hétvégén az AMTS-en lehetőség van összehasonlítgatni mindenféle Technic / Creator Expert / Speed Champions járgányt, gyárit, egyedit mindenfélét (ez itt még kipakolás közben készült) :)

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák