Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Na hölgyek, urak az utolsó zacskónál tartok a Dagobah diorámánál. Szóval a három közül az árokfutam a legegyszerűbb, legpuritánabb és a legkönnyebben megépíthető, figurák nélkül, színek tekintetében a legmonotonabb, legszürkébb, viszont a végeredményt tekintve hozza a filmben látottakat és jól is mutat.
    A sorban a következő a szemétzúzó dioráma 6db minifigurával, ötletes megoldásokkal mozgatható falakkal. Nehézségi fokra ezt tenném a 2. helyre, viszont nekem az tetszik a legjobban, bár szerintem a három közül ez lett a legkisebb, de a minifigurák, mozgatható falak stb miatt számomra ez tetszik a legjobban.
    A harmadik egyben a legnagyobb és legbonyolultabb a Dagobah dioráma. A végeredmény itt is magáért beszél. A tervezőt azonnal felvennék az Ikeához is, mert megoldotta hogyan lehet a lehető legkisebb helyre a lehető legtöbb alkatrészt bezsúfolni. Iszonyatosan összetett, rengeteg kis elemmel. Az az 1000db alkatrész elfér a tenyeredben és csak pislogsz hogy, hogy a fenébe tudta ezt összehozni nem mellesleg a végeredmény is nagyon szép.
    Én azt mondom nem bántam meg a pénzt amit rájuk költöttem ár érték arányban a Dagobah diorámát tenném az első helyre azonban a mozgathatóság játszhatóság és minifigurak tekintetében a szemétzúzó a kedvencem, de a Yoda figura is nagyon jól sikerült. Ha elkészülök az utolsó zacskóval talán még változhat a sorrend, de még mindig csak csodálkozok hogy a fenébe tudta ezt a tervező összehozni. A Yoda kunyhó iszonyú összetett, az ahogyan ez összeállt na az egy mutatvány. Elnézést ha túl hosszú voltam.

Új hozzászólás Aktív témák