- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Prohardver app (nem hivatalos)
- LG V30 - vezércsel
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Hasznos linkek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenwood
veterán
neked nem kell carryzni. az a dolgod,hogy az a 20% amit te hozzateszel a gyozelemhez,tobbet erjen,mint a masik support 20 szazaleka.
Amig ez megvan,50 % feletti winrated lesz,ha nincs meg,akkor mas karakterekkel kell nyomni,vagy megtanluni jatszani azokkal,amiket pickelsz.
minden mas csak suket duma.
az meg,hogy 10 bol 3-4 meccs nyerhetetlen,senkit nem erdekel,ennyit faker ,vagy vizicsacsi is fixen veszit.
ha neked 6,az biztosan a te hibad.Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben
-
Jim-Y
veterán
Szerintem itt sokan azt rontjak el, hogy nem jatszanak eleget, vagy eleget jatszanak de turelmetlenek. Most lehet nincs igazam, de ha pl Gold szinten jatszol Silver aljan akkor eleg sokat kell jatszanod ahhoz, hogy felkerulj Goldba. Sok alatt mondjuk 300 meccset ertek, mert ha te minden meccsen hozod a format akkoris sokat fogsz kikapni ilyen olyan okok miatt, mint tudjuk. Ellenben sok-sok jatek alatt elkezd dolgozni a statisztika es ha stabilan jo teljesitmenyt hozol akkor azokat a meccseket is meg fogod nyerni amik rajtad mulnak igy fogod tudni hozni az 50+ %-os statot amivel fejlodni fogsz, csak ilyen sok meccs alatt, ez van, szerintem a mai rendszer igy mukodik. Szoval ha te ugy erzed hogy jol jatszol, akkor biztos tenylegesen jol is jatszol csak turelmesnek kell lenned es eleget jatszani ahhoz, hogy fejlodj.
Gyors fejlodesre szerintem csak az kepes aki diviziokkal erosebb mint ahol eppen van.
Új hozzászólás Aktív témák
A játékról részletes leírás az összefoglalóban.
A RIOT Games szabályzatának megfelelően, és ahogy a Prohardver lapcsalád összes topikjában, itt is tiltott az account adás-vétel még említés szintjén is.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest