Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Darko_addict

    őstag

    válasz Enigma1945 #53893 üzenetére

    Velem mostanában az történik, hogy szinte csak a botlane feedel. Vagy a mi ADC-nk van 7/0-ban, vagy a miénk van 0/7-ben. A lane-listám összeállítsa közben a Supportok közül is válogatok, mindig frissen tartom; vagy elveszek belőle vagy hozzárakok, így gyakran játszok supportot is. Sorakával volt épp múltkor volt 5-ös winstreakem, és az körvonalazódott bennem, hogy ha a support ügyes, akkor egy béna ADC-t is életben tud tartani annyira, hogy ne legyen öngyilkos kétpercenként, hogy nagyjából egálba lehessen hozni a botlane-t, és a csapatok dzsungelesén múljon, hogy ki jön ki nyertesként. Nyilván, ha minket gankel be az ellenfél jó dzsungelese, akkor ők viszik az ösvényt és vice versa. Ha pedig jó az ADC és mellette van egy jó support, akkor mondanom sem kell, hogy az arany páros mikre képes.

    Tény és való, hogy vannak lehozhatatlan és menthetetlen meccsek supportként! Nekem az a halálom, mikor az ellenség agresszív és szurkál, az ADC-m pedig csak farmol én meg SUP-ként hiába próbálom visszaszurkálni őket, semmit nem ér, amíg ők képesek folyamatosan fél HP alatt tartani minket.

    Nekem a fulltank supportok nem jönnek be, magatehetetlennek érzem magam, ha gyenge az ADC-m. Amiket szeretek azok a utility supportok, power AP supportok. Pl. Soraka, Taric, Zilean (nagyon jól tud zónázni), Morgana (a fél órás stunjával, de ő is sok AP-val lategame-re!), AP Blitz, trollnak pedig Vel’koz.
    Az biztos, hogy szerintem is nehezebb feljebb lépni supportokkal, mint más carry-s hősökkel.

    Én Bronz IV - Silver V-öt Malzaharral és Galioval nyomtam végig bő egy hónap alatt, velük mentem fel. Ha találsz kettő-három kedvenc hőst, akik megállják a helyüket és kiválasztasz egy kedvenc lane-t, szerintem könnyebb érvényesülni.

    [ Szerkesztve ]

    Don't give up your dreams. Keep sleeping.

Új hozzászólás Aktív témák