Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • marked one94

    őstag

    Akik gondolkoztak hogy elkezdik a 3v3 rankedet írnék pár tippet mivel ezzel a taktikával elég könnyű ott megszerezni a goldot vagy magasabb szintet. (Ha folytatjuk szerintem dia-ig itt is eljutunk)

    Lényeg a legjobb felállás 1 support 1 AP Hős meg 1 Yi, Xin, Fiora vagy Jax.
    Legjobb supportok: Taric, Lulu, Braum, Kayle.
    AP amiket mi próbáltuk azok Brand vagy Ori volt, de Mazla is nagyon jó.

    Taktika nagyon egyszerű. AP hős boton van, farmol és próbálja elkerülni a ganket mert legtöbbször oda fog menni a enemy jungle. Ide jó ha olyan ember jön aki nem akad ki ha 3-4 percenként gankeli az enemy és elég jól mozog AP hősökkel.
    Másik két ember meg folyamat együtt mozog. Pl.: Legyen meg Yi+taric, mivel mi ezt nyomtuk a legtöbbet. Yi flash+Smite kell a Taricnak meg Exh+Heal. Elsőnek elkell kezdeni a junglet takarítani, amire azt leszeditek ketten, pont befogja tolni a felső ösvényt az ellenfél, itt vissza mentek ketten a lanere és ott is a yi-nek lekell farmolni az egészet ezzel már lv4 meg lesz taric meg lv2. Azt tudni kell hogy a support mindig le lesz maradva szinttel az elején. Ha picit béna az ellenfél akár lanen is meglehet ölni de nem kell elsietni a dolgot. Játék első része csak erről szól hogy farmolsz. Utána lv6-7 körül már lehet belemenni csapatharcba. Ha taric is megvan lv6 onnan meg mehetnek a diveok ami egy yi+tarci kombóval elég sima.

    Itt van tegnapi meccseim. [link]
    1 lose mikor a malz nem lett bannolva, átlagban 20 perc alatt nyertük a meccseket. és volt silvertól dia1-2ig ellenfél.

    Ja és persze ehhez 3 ember kell akik folyamat beszélnek.

    Ha valakit érdekel egy teljes videót is feltudok rakni.

    You'll Never Walk Alone

Új hozzászólás Aktív témák