Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Devas

    őstag

    válasz bucketb0b #38120 üzenetére

    Nem azzal van a baj, hogy a másik nem űzi profi módjára a LoL-t. Én sem vagyok egy vérprofi... sőt, van amikor alázok, van amikor engem aláznak, az ember nem tudja mindig a maximumot nyújtani. De eszembe nem jutna a másikat hibáztatni. Elmegy rajta a meccsem, naés? Ez annak a bizonyítéka, hogy nem tudtam segíteni nekik, koordinálni a csapattársakat. Ez van. Ranked esetén, azért befigyel a kellemetlen szájíz, ha más hibájából nem tud előre jutni az ember. De tudtommal te nem is rankedezel, hanem normal-t nyomod. Funolsz, szórakozni akarsz, vagy csak gyakorolsz. A társaid is ezért jönnek Normal-ra, akkor miért kell elcseszni a szórakozásukat a negatív visszajelzésekkel?

    Képzeljük csak el a szitut, elmész szórakozni, iszogatni, stb. Állnak hárman a csocsóasztalnál (vadidegenek), beugrasz negyediknek. A társad beengedi az összes gólt, te neki állsz szapulni a valódi életben is? Véleményt nyílvánítani jogod van persze, de ezt vajon face-to-face is megteszed, vagy csak az anonimítás biztonságából osztod a népet? Szerinted hogy esne ebben a szituban ha leteremtenének téged? Ez szerintem nagyon dedós hozzáállás. A férfi ha kudarcot vall méltósággal tűri, a kisgyerek duzzog. Inkább egy kellemes légkörben vesztes meccs, mint egy szétflamelt amit megnyerünk.

    Volt, hogy csak beugrottam 1 játékra gépi ellenfelek ellen a napi win-ért. Ott is volt egy vérpistike Riven. Jobb statjai voltak nálam, de én sem voltam szar.. sőt... ilyen Urgot szintű karival mókáztam. El is kezdte fényezni magát, hogy ő milyen jó játékos stb. Közöltem vele, hogy ez minket annyira nem érdekel. Majd mondta, hogy több a killje mint nekem, meg sose fogok úgy játszani mint ő. Mondom nekem meg nagyobb a fa*kam mint neki. Már a nexusuknál jártunk, mikor meglett a full buildje és beírta:
    -452 AD!
    -24 cm...
    :DDD

    [ Szerkesztve ]

    Melyik volt előbb, a tyúk vagy a tojás? A tojás... mivel az reggelire volt... a tyúk meg ebédre.

Új hozzászólás Aktív témák