Hirdetés

Aktív témák

  • nightshadow

    veterán

    válasz Cha-b #5043 üzenetére

    Ragika #3238-as hozzászólása a Samsung fórumról:

    "Na akkor mégegyszer. Samsung,40C6000.
    BACKLIGHT BLEEDING-nek nevezik azt a jelenséget, ami edge led tvknél előfordul, az a bizonyos beszűrődő fény a sarkoknál, széleknél. 40c6000-n is olyan mértékü ez a bevérzés, mint a többi tv-nél, egészen addig, amigbe nem teszel egy sötétebb nagvételü filmet. A korábbi hozzászólónak ez a home videója volt a balcsiról, nekem a Harry Potter lett, amiről dvd-s oldalak azt írták, hogy mekkora egy tökéletes képminőségü kiadvány.
    No azon a tv-n el lehetett felejteni a tökéletes képminőséget, mint ahogy a linken i látható, a készülék közepe és bal szélle között, 2 pár kiterített 20 centi magas tüdő látható. 4 bab. Ennél jobban nem tudom leírni, mondom, kommentem nem kérdés volt, hanem a tények. Panel lottó ide vagy oda, a samsungnak ez a tvje szar. Mindenki szembesülni fog vele, a kérdés hogy mikor. Képzeld azt el, amikor egy fekete, barna, szürke, sötét kabát alak átmegy a képen, amikor a készülék közepe és bal széle közé ér, a kabárja szine 4 hatamas bab formában átváltozik. Na élvezze a műsort így aki tudja.
    Lehet meggyőződéssel lehurrogni az edge led technológiát, én inkább azt mondanám, hogy az ember ne mónika show miatt vegyen tv-t, hanem amikor megveszi, vigye haza és tegyen be egy avatar és egy batman bd lemezt, aztán egy avatar és egy potter dvd-t. Nyilván aki ilyen tv-t vesz, annak van is eredeti ezekből a filmekből. Esetleg rippelt filmeknél nem szembetünő a probléma, és akkor észre se veszi az ember, hogy szar a tv-je. Bár kötve hiszem hogy ilyen méretűprobléma ne szúrna azonnal szemet.
    LG-re cseréltem ezt a szunykot, néha nem találom a tv-t a lakásban olyan vékony, és maximálisan meg vagyok vele elégedve, pedig edge led-es. Ha korábban olvasok hasonló jellegű magyar nyelvű leírást, simán megspórolok magamnak 5 nap idegességet úgy, hogy messziről elkerülöm őket."

Aktív témák