Hirdetés

Aktív témák

  • ferikek

    aktív tag

    Egyértelmű az én hibám, rohadtul figyelmetlen voltam. Én nem fogom a gyártóra + korrekt maradok, nem játszom meg semmi olyasmit h pl. Így kaptam. Néztem én TV-ket élőbe, de egy nagyáruuházban azért teljesen más, mint pl. otthon (ezt a típust konkrétan nem láttam élőben a vásárlás előtt) itt jön a képbe az elállás, de mivel a fóliát félig-meddig eltávolítottam, így ez nem nagyon játszik, jogilag kusza lenne az ügy, nem éri meg ilyen fajta csatározásokba belemenni.
    Ami még eszembe jutott: a fóliákat nem az üzembehelyezés napján távolítottuk el, hanem 2-3 nap múlva. Egyik ismerősöm pl. mondta is h neki is volt fólia az Lm670-sén... Rosszul emlékezett :)
    A gond az h nem tudom eltávolítani a teljes fóliát. A bal felső sarokban simán el tudtam kezdeni lehúzni, tizstára úgy nézett ki h az egy eltávolítandó vmi (az meg a másik h nagyon-nagyon kevés ember olvasssa el tüzetesen a használtatit (pl. Biztonsági intézkedések, stb. Ált. Kimarad). A jobbfelső és a többi sarokban lehetetlen elkezdeni az eltávolítást, úh akármilyen bizarr is, a szervizhez fordultam fóliaeltávolítás ügyében...

    Azért az sztem meglepő, higy ezt a 3D-s fólíát ennyire könnyen el lehet félig-meddig távolítani.

    Így jártam, szinte csak magamat hibáztathatom :(

Aktív témák