- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- iPhone topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
jlaci63
tag
válasz KisStoti #1228 üzenetére
Ma az Euronicsban 219-re mondták az 5625-t , még ki sem volt csomagolva.Ha igaz, akkor most ott a legolcsóbb.
300-ért viszont van 7685-s. Csak azért írom,mert ha valaki nem látta, érdemes megnézni. Nekem ez a design a korábbi Philips modellekkel szemben most nagyon bejön. -
ORCA58
addikt
Csatlakozom a véleményedhez. A múlt héten a helyi Euronics egy szép "bemutatót tartott" arról mekkora a különbség az 50 és 100 Hz között. Feltételezem, hogy a hiányos szakértelmüknek köszönhetően futtattak egy olyan Demót az összes TV-n, mely tele volt a TV szempontjából kényes mozgással azaz kimondottan a 100-200 Hz-esek. számára készülhetett.
A futó felirat az összes 50-es szinte olvashatatlan volt annyira rángatózott. A léckerítés ami előtt egy bicajos ment az 50-esen szintén egy ugráló összeolvadó sárga valami volt, míg a 100 Hz-eseken szépen látszottak a fotó lécek. stb. stb. Egyáltalán nem kellett keresni a különbséget, tökéletesen lehetett látni melyik az 50-es.
A látottak alapján nem a legjobb úton haladnak, ha el akarnak adni 50 Hz-es TV-ket, pedig a zöme 50-es volt. -
ORCA58
addikt
válasz JoeBacsi63 #1253 üzenetére
Szai !
Azt nem tudom, hogy változtattak-e a C szériában ezen.
A C650-ben így ment.
Először automatikusan behangoltam a kábel csatornákat, majd kiválasztottam a légi antennát és újra automatikusan tároltam a digitális csatornákat. Ilyenkor ha a csatorna lista gombot megnyomom, a piros gombbal (a képernyőn jelzi) lehet váltani a légi és földi között.
Így új csatorna lista jelenik meg: Összes, Analóg, TV (ez a digitális) , és Rádió. Persze a légi adókat tartalmazza .
A kábelnél is ugyan ezek vannak. Ha használom a saját listákat azokat is lehet választani -
kisJack
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy egy MPEG2-MPEG4 dekóder kb. milyen árban mozog?
Van egy tv-m, '08-as modell és csak MPEG2-es tuner van benne, de a foci vb hátralévő meccseit szeretném hd-ben nézni. A minap voltam egy kis "antennás" üzletben, ott ajánlottak 20.000 HUF-ért, + olyan 5-6k az antenna. Ez így kb reális?
Kösz előre is! -
fury71
aktív tag
válasz JoeBacsi63 #1238 üzenetére
Mint már írtam nekem a 46B7000-nél párhuzamosan tárolódnak a digitális légi és UPC digitális kábel csatornák(mivel a UPC STB tárolja őket). Tehát ha átkapcsolok digit légire akkor nem kell újra hangolnom a TV-t, kapásból jönnek a digit adók.
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
törölt tag
Rendelkezik valaki LG LD750 típusú vészü-készülékkel?
-
-
Ares_lovag
tag
Azon is szörnyű. Angyalok kórusát (londoni fiú kórus) volt szerencsétlenségem Samsungon látni, demó címszóval. Majd a Duna tv jóvoltából egy régi JVC-n SD-ben ugyanazt a felvételt. Szegény Samu tulajdonosok...
"Szép nap ez a halálra." -Az ész korszaka végetért, ez már a bírkák kora. beee-
-
dh66e
veterán
válasz kisJack #1256 üzenetére
Amennyiben csak a foci vb-re kell esetleg nincs médialejátszód akkor nézd meg ezt sztem jó az ára.[link]
Antenna meg külön fejezet.Szobaantenna(első körben egy 700Ft tescos passzív szobaantenna csak úgy próbaképpen) ha közel vagy a toronyhoz és nem takarnak be különböző tereptárgyak egyébként tetőantenna. -
-
zack
nagyúr
válasz Palika71 #1261 üzenetére
LG SL8000 is EISA díjas...mégis egy kalap meleg fingot se ér a képminősége, mivel a formatervért kapta. EISA díjat nem egy kategóriában osztanak, lehet a Philips-ek se a képminőségre kapták.
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
RedCat
senior tag
Sziasztok!
Tv vásárlás előtt állok, 32"-ban gondolkozom, mert kis szobába lesz.
LG 32LE5300 - ledes, most akcióban 148 eFt
Samsung 32B650 - nem ledes, de sztem nagyon szép a képe. 140 eFtSzerintetek melyik éri meg jobban? Az LG az ledes, de nincs rajta hálózat, azaz csak USB-ről tud lejátszani média tartalmat. Samsung nem ledes, tavalyi modell, de LAN-on keresztül megbírkózik mindennel.
Képminőségben nagy különbség van? Sajnos nem tudtam egymás mellett megnézni mindkettőt.
Számítógépet is szeretnék rákötni. -
dzsozefo
aktív tag
Üdv!
Tescos - toshiba 32av703 szóltok? 80e ft-ért megéri?
Mindennapi használat nah meg xbox 360 - ra
-
JoeBacsi63
csendes tag
Szia!
Tegnap este ismét megnéztem. Én NEM TUDOK VÁLTANI a digitális légi és a digitális kábel csatornák között "Váltás" csak az automata hangolás során lehetséges, ekkor kérdezi meg uis. a TV, hogy antenna, vagy kábel csatornákat akarok-e hangolni? Ez után a kézi hangolásban is különbség van, más adatokat kér a rendszer abban az esetben, ha előtte légi (pl: csagtornaszám), vagy kábel (pl: nincs csatornaszám)csatonákta hangoltam és NEM TUDOK VÁLTANI . Ebből én arra következtettek, hogy kézi tárolásnál ő az előzőek alapján már eldöntötte, hogy digitális légi vagy kábel csatornákat akarok-e nézni és nem hajlandó változtatni. A csatorna lista gomb megnyomásakor sincs piros gombom a légi és földi csatornák közötti váltásra. Úgy látszik ez egy biztos különbség a B és C széria között
Azért köszönöm, hogy megpróbáltál segíteni!
-
jlaci63
tag
Nem emlékszem, de a digitalko nagyon gyorsan, ingyen kiszállítja, plusz ajándék aranyozott hdmi kábel, plus 5 ropi utalvány. amit 50 ezer feletti újbóli vásárlásnál beszámítanak
Mellette volt egy sony led-es, ami iszonyatosan tükröződött. Ennek a 32c650-nek, matt volt a képe, amin csodálkoztam, mert a 40c650 viszont megint eléggé tükröződik.
Ja, digitalko. 153 e
[ Szerkesztve ]
-
kerlac
őstag
válasz vargalex #1243 üzenetére
Vargalex, USB-t szoktál csatlakoztatni az LG LH3000 LCD TV-hez? Tegnap próbáltam, de a menüben sehol nem tudtam váltani USB portra ill nem találtam iylen lehetőséget. Valahol olvastam fórumon, hogy frissítéssel ennél a típusnál is elérhető, hogy játszon HD filmet, tévedek?
a képbeálíltásokat pedig siekrült megcsinálni, beállítgattam a nekem legjobban tetszőset
-
cvn69
tag
Üdvözletem!
Röviden vázolnám a problémát. Ha már volt párszor, nem nagyon bántsatok!Samsung C650 TV-t összekötve a PC-vel, HDMI-HDMI kábelen, de nem jön át a hang, hiába kötöm a TV-n lévő 4 HDMI dugó közül bármelyikbe.
Valamint, 60Hz helyett csak 24Hz van fullHD felbontás esetén. Tehát, 1600x1200-ig rendben van, de 1920x1080-ben csak 24Hz-t ír és a játékokban (gondolom, ezért), mozgásnál elmosódást mutatkozik.Előre is köszönöm a tippeket, tanácsokat!
Üdv, cvn69
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
jlaci63
tag
Nekem a C530-cal volt hang gondom, egyszer rákötöttük a PC-t próbaképp, de inkább maradtam az USB-nél, nem vagyok PC guru, sok a macera.
A Vezérlőpult, hangok-nál valamelyik fülön az eszközválasztónál kattintgattam ide-oda, és egyszer csak bejött hang, hogy pontosan hogy kell beállítani nem tudom. -
hitman77
senior tag
Sziasztok,
Vettem az LG 32LC51 TV-mhez egy Physix by Vogel fali konzolt (PHW-100M).
A TV-n a felső-középső részen vagy 4 csavarhely, ahova fel lehet szerelni. Mivel csak a felső részen van felfogatási pont, csak ott tudtam rögzíteni, karonként két csavarral. A problémám az, hogy amikor az állványon van a TV, egy kicsit az alsó két felfogatási pontnál a súlyából adódóan benyomja a TV hátlapját.Nem lehet baj ebből? Normális dolog ez?
Szerintem ha négyzetlap alakú tartó lenne, ez akkor is így lenne. -
Roba81
csendes tag
Hello nekem ugyanez volt a gondom a hanggal.nekem nvidia kártyám van és azt kellet összekötni az alaplappal a video kártyához attak egy kis kábelt az alplapon pedig az spdif pontra kellet kötni a kábel másik végét.utána vezérlőpulton a realtekbe belépsz és atkapcsolod a digital outputra és lessz hang a tv-n.a hz-et nem tudom mert én ha rádugom a pc-t akkor 50hz 1920*1080 felbontásnál és gyönyörü képe van.tehát valószinüleg a gépeden kell valamit büvölni
-
vargalex
félisten
Hi!
Persze, folyamatosan rajta van egy 160GB-os 2.5" HDD USB-s házban. Az USB aktiválására több lehetőséged is van.
Ha Budapesten valahol a közelben laksz, akkor van Fully8-am.
Alex
-
Palika71
őstag
Itt van két lehetőség:
1. Jobb-klikk a tálcán a hangszóró ikonra, majd ott válaszd a "lejátszóeszközök", majd azon belül a HDMI-t tett alapértelmezettre.
2. Lehetséges, hogy a szoftver nem működik együtt a TV-vel. Az előző notim, egy Asus, meg a mostani sem, ami pedig egy Dell XPS 13 sem jók a Philipsemmel. A Dell felhaszn.könyvében azt írják, hogy a képet a HDMI-n keresztül, a hangot pedig az analóg audió outon keresztül kell a TV-re kötni.A VGA driver vezérlőjében lehet állítani azt, hogy milyen frekit szeretnél használni. Lehet, hogy a TV-n a HDMI-n kapcsolt eszközt PC-re kell állítani, mivel a 24Hz-et a TV a HD filmek miatt erőlteti. Ha 25fps-es filmet nézel, vagy ha játszol, jobb lenne 50Hz-re állítani.
MOD: Roba 81: Az az 50Hz HD filmek nézéséhez nem éppen ideális.
[ Szerkesztve ]
Mindenki a maga szintjén nyomorog!
-
c41r0^
őstag
ha minden igaz, holnap negyed 1 körül jelenik meg a Logouton egy címlapos cikkem, LCD HDTV, PC monitorként címmel, sok, itt is állandóan felmerülő kérdésre választ adva
-
ORCA58
addikt
válasz JoeBacsi63 #1270 üzenetére
Szia !
Sajnálom! Úgy látszik ez is azok közé az apró fejlesztések közé tartozik, amiről azt reméli a Samu, hogy mindenki rohan és lecseréli az öreg alig egy éves készülékét.Nálad melyik az a cég melynek digitális adását hibamentesen képes fogni a SAMSUNG TV?
Egyszerűen hihetetlen, hogy rajtam kívül eddig nincs a fórumban legalább még egy Vidanet ügyfél akivel tapasztalatot cserélhetnék.. Mint már itt korábban írtam a VIDANET fóruma halott több hónapja.[ Szerkesztve ]
-
JoeBacsi63
csendes tag
Szia!
Hát képzelheted, hogy én mennyire sajnálom. Innentől kezdve semmilyen személyes beállításnak (kedvencek) nincs értelme, hiszen egy automatikus újrahangolás úgyis kitörli. A STB-t pedig nem vagyok hajlandó visszatenni!
A TV/internet/telefon előfizetésem pedig még majd egy évig a T-Home-hoz köt.
-
M.B
csendes tag
Sziasztok!
Adott egy Samsung LE32B350 tv, egy Vidanetes digitális Set Top Box-szal.
Az lenne a gondom, hogy az összes csatorna esetén a kép valószínűleg mind a 4 oldala, de a bal és a jobb biztosan le van vágva egy kis (de mégis eléggé zavaró) részen.
Például: forma 1 alatt gyakran tesznek ki a bal oldalra olyan grafikát, amin a sebesség/fordulatszám/fokozat van ([link] a linkelt videón 0:16-tól látszik).
Ha a TV-n nézem, akkor ennek a bal oldala hiányzik, viszont ha megnyomom az EPG (műsorújság gombot) akkor a jobb felső részen lévő "kis ablakban" a vágatlan képet látni.A Set Top Box RCA kábellel van összekötve a TV-vel, valamint a falból jövő kábel tévés vezeték (nem tudom, mi a pontos neve) egyszer bemegy a Set Top Boxba, onnan meg egy másik megy a TV-be.
Szerintetek mi lehet a probléma okozója?
Köszönettel,
M.B -
addikt
Ma vettem észre hogy van Digitális adás is a kábeltv-n (állítgatás során derült ki) , hát azért M1 HD-n kissé jó a kép wazze (pedig megvan már lassan 2 hete a TV)
UI: Mindjárt más a foci vb
Jó ez a LG 26LD320
-
KisStoti
csendes tag
Sziasztok
A 2010-es Philips / led-es / 7000 szériából nem vett még senki TV-t? Bármilyen tapasztalat vagy észrevétel érdekel.
"By the way" a 32PFL7605H és 32PFL7695H közül a 7695-ös jobb választás a Pixel Precise HD és a Perfect Natural Motion miatt? A digitalko.hu-n most egy árban van a kettő.
-
cvn69
tag
Köszönöm mindenkinek az ötleteket, kipróbálom őket.
"Tévedni emberi dolog! Na de, hogy velem is megeshet... ?!?"
-
Teemu
tag
Sziasztok
Segítségeteket szeretném kérni Tv vásárlás ügyében.
Szüleim Tv-t szeretnének venni, olyan 150k körül. Engem kértek meg, hogy nézzek utána, de ezekhez az „újabb” tv-khez nem nagyon értek.
Otthon analóg adás van, szóval az lényeges lenne, hogy azt szépen vigye, hisz a szüleim inkább sorozatokat, sport stb. néznek.
Nézegettem Panasonicocat, mert azokat 5 év garival adják, és sokan írták róluk, hogy jók.
Tudtok ajánlani valamit (márka, széria) a fentiek figyelembevételével?
Köszi. -
törölt tag
Kamu ledes, vigyázz.Épp tegnap vittemvissza egy 42est, mert a ledek átvilágították a kijelzőt.Ugyanaz, mint a sima LCD tv, csak a fénycső helyett ledek világítják meg a kijelzőt, ráadásul kis felületen.Hiába az 5 év gari, soha többet kamu ledes tv!!
Holnap megyek az LG47 LD750-ért -
nagyúr
Sziasztok!
Tervezek venni minimum 60 de inkább 65 inches LCD TV-t csak nem nagyon látok értelmeset a Sharp Aquos és a Samsung kínálatán kívül. A mostanit cserélném le majd, mert 1 bajom van vele, hogy kicsi. Projektor nem jöhet szóba mert zúg és nappal nem lehet látni rendesen és avászonra sem akarok költeni, ráadásul helyem sincs a vászonra. Ebben a kategóriában mit tudtok ajánlani? Nem kell 3D, csak FullHD kell és hogy jók legyenek a feketéi. Előre is köszi az infókat, hogy mit miért ilyenek...
Üdv,
Vik~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
jlaci63
tag
válasz headhunter #1292 üzenetére
LCD-ben a samut venném. Led-esben a philips 5625-t. Nagyjából a vizuális tapasztalatok alapján.
Én már döntöttem. 40"-os LCD-nél, 200K alat maradok. Samu 40c630 190-ért vagy LG42ld550 180-ért. Nincs valakinek fülese, hogy mostanában megy-e valahol lejjebb az ára valamelyiknek? .
Aktív témák
LCD TV topic összevonásra került a LED TV topiccal.
Fáradjatok át a másik topicba a kérdésekkel!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- További aktív témák...
Állásajánlatok