Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • runner 125

    nagyúr

    válasz biker #80001 üzenetére

    Bizos betontól is függ, és géptől is, de ennél az 5-6 cm-es betonnál és a fürdő 10 éves, 2 rétegben húzott 2x 5cm betonjánál szarra se mentem a hegyes vésővel. Miért írnám, ha nem így tapasztaltam volna? 130 m2 feltört aljzatnál tartok most.

    Pont ez az, h hiába próbáltam kisebb íveket levésni a hegyessel, akkor is feszegetni kellett a gépet előre hátra, h elrepedjen a beton. Az egyenessel mint írtam 1,5x akkora íveket tudtam fogni, és kb az első 4 másodperc vésés után elhasította a betont. Persze negatív sarkot fogva azt is el lehet ásni, de a gyakorlatban nálam sokkal jobban bevált ennél az aljzatnál.

    kunberci

    Áh, ne viccelj, az elszállítás h lenne benne. Az külön pénz. Faluhelyen ez általában olcsóbban megoldott. A konténer horror. Emlékeim szerint 50-60.000ft egy.
    Nekem 10.000ft-ért daruznak fel 5 m3 törmeléket és ez baromi olcsónak számít.
    Aztán h a fickó mit csinál vele, hova teszi, azt nem akarom tudni. :)
    De ezt is ki lehet számolni. Feltörve általában 1,5x es űrtartalmat lehet számolni. Az-az, 100 m2-es háznál minimum 30-35m3 az elszállítandó törmelék.

    [ Szerkesztve ]

    "Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák