Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Ariadne

    őstag

    válasz Brumi #5876 üzenetére

    Azért a te lakásod viszont nem átlagos, hanem kifejezetten luxus szinten lett felújítva, tegyük hozzá. Ha kell, ennek a töredékéből is megoldható a dolog. A "használt-lepukkant felújítása az igazi" dologban viszont látom nagyon egyetértünk. :)

    Csak a felújítás a miénk alapján szerintem két millió körül, vagy valamivel felette (háromból már simán) kihozható ebben a 45-50 m2-es kategóriában úgy, ha mindent cserélsz, vezetékeket, fűtést, ablakot is beleértve (bútor nélkül). Egy új lakás Zuglóban legalábbis azonos m2-en még így is drágább, plusz ugye a hátrányok, amelyeket soroltam.

    mod: Közben látom, Antonio is írt. Érdemes megnézni és igen, érdemes "generálban" végeztetni, mert nagyon sok szabadidőt kíván és sok idegeskedéssel jár, ha neked kell összehangolnod az egyes munkásokat. Mi így csináltuk, de következőleg biztos generálban lesz nekünk is, ez tanulság volt. Na meg gyorsabb is úgy szerintem... Albérletes létet meg ismerem picit, 10 évig laktunk párommal így, ezért pontosan tudtuk, hogy milyen lakást keresünk.

    [ Szerkesztve ]

    "In mountain biking, there is no destination - just a bike, a rider, and a place to ride" (The Collective:Roam)

Új hozzászólás Aktív témák