Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • macilaci78

    nagyúr

    válasz biker #48311 üzenetére

    A konyhabútoromban nincs 2 egyforma méretű fiókelőlap, és nincs 2-nél több egyforma ajtófront. De van trapéz alakú alapterülettel alsó és felső elem, szabadon álló tűzhely után berakott egy elem a szekrénysor szélén, ami 2,5 évvel a konyhabútor után készült.
    Egyetlen elem, pár lap összeállítva, és ezzel is ugyanúgy foglalkozni kell a szakinak, mint egy komplettel, maga az adminisztráció, a kiszállás ugyanannyi idő, a többi sem sokkal kevesebb, mert előkészülni a műhelyben, elpakolni utána, stb. A "nem szeretem" kis munka, aminek az árát úgyse fizetik meg.
    A 3 fm alsó + 3 dm felső bútorért fizettem 300 k alatt felméréssel, kiszállítással, beszereléssel együtt. Ezért a 60 centis elemért meg 70 k-t. Szégyellte elkérni, még megmondani is, de örömmel adtam, mert olyan, amilyennek lennie kell és a felújításnál ezzel a költséggel is számoltunk.

    Nem csak az asztalos drága, nem csak a gépész drága, de egy jó hálózati konfiguráció árát is megkérik, vagy ki mennyit kérne azért, hogy a Ph! oldal szélső alapszínét megváltoztassa? Egyetlen egy sorban 6 karaktert kell átírni és ftp-n egy fájlt felülírni. 5k? 10k? :U

    Mindig drága, amit nem tudunk megcsinálni és azért (is) drága, mert nem tudjuk megcsinálni.

    Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól! Eladó garzonlakás! Budapest III. ker. Tímár utca, 29 m2, galériás. https://ingatlan.com/34130552

Új hozzászólás Aktív témák