Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • TexT-BoY

    addikt

    válasz Integra #1420 üzenetére

    hát tegnap festettem ugye, ezzel a kicsit stabilabb anyaggal, 1 rétegben, jelenleg 6fok van kint, de nem dobta még le, és szépen fent maradt. Egy festő nekem erre azt mondta hogy amig ő nem fagy meg, addig nem fagy meg az anyag sem, végülis hittünk neki, révén kell a hely és be kell fejezni. De a járolapozásnál már fent leszenek ujra a radiátorok:).
    Ha nem vagy az olcsojános hive, és egyszerü szép megoldást szeretnél akkor dulux egész nyugodtan, és probáld ki a cérna hengrt megfogsz lepődni ;) , és tényleg sürün keverd, ez fontos momentum....
    MOD: mára már a keverést általába minden festékboltban megcsinálják, megmondod milyen alapfestékhez szeretnél, kb milyen színt és már keveri is ki, de ezt otthon még tovább kell keverned. Dulux az alapon jo szinű és találsz máskor is ugyan olyat, de amugy érdemes egyhelyen rendelni ugyan azt a kódu festéket, és igy kapja az ember a legminimálisabb külömséget. Ja és igen, pl 15liter hérához kiirja a gép milyen árnyalatu szinezőböl mennyi kell ,és igy keverik géppel.

    [ Szerkesztve ]

    HAAAAAKUNA BATATA "Mert ha nekem szar, neked jó, tipikus ember morál..."

Új hozzászólás Aktív témák