- Vodafone mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
-
Mobilarena
Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
Kérdezés előtt, kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SunMount3r
nagyúr
Miért az olyan sok? Állandóan lehet, de ez most ez egy intenzív teszt volt, nem?
4db Winyóm van, 3 külső, és egy belső, ezeknél mind volt már 42fok fölött a maximális hőmérséklet. Gondolom valami hasonló okból kifolyólag. A jelenlegi és az átlag ennél jóval alacsonyabb (33fok max).
-
Titmouse09
aktív tag
Egy lyukacsos alu háztól talán jobbat várna az ember. De sok tapasztalatom nincs ezekkel az eszközökkel.
Mielőtt még formáztam ext4-re és felszúrtam a router-re, csináltam egy utolsó tesztet.
A pendrive-okat mindig tesztelem h2testw-vel, gondoltam ráengedem erre is, de csak mint tartós terhelés.
Ehhez hasonlót csináltam amikor megkaptam a HDD-t, csak akkor a WD saját diagnosztikai tool-jával. Akkor egy asztali gép mellé a földre lerakva 36 °C-ig ment fel.Most ezt produkálta a tokban, de megemelve a már említett gumi kerekekkel:
Szerencsére a router-en is leáll, ha nem használja, szóval szerintem nem lesz vele gond.
Viszont linux alatt, ha lecsatolom nem áll le úgy, mint win alatt, meg kell várni a ~5 percet.Ja és pont annyiról indultak a hideg hőmérsékletek, mint a szoba hőmérséklete, tehát nincs elcsúszva.
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest