Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • brazos

    senior tag

    válasz Aryes #34163 üzenetére

    Nem tudom, hogy ez segít e, de a Linux alatt most váltottam kodi-18.9-re, nem komplett telepítőt használva, hanem csak bizonyos deb fájokat törölve, majd azokat frissítve az új 18.9-es deb fájlokkal lett egy 18.9-es Leia kodim. Ebben az előzőleg linuxos fájlkezelővel lementett .kodi könyvtárban lévő addonok és a felhasználói bejegyzések megmaradása miatt azonnal megvolt és működött is minden eddig a 18.6-ra telepített addonom. Az Exoshark-ban alapból magyar+angol volt a nyelvbeállításban, a keresésben elsőre nekem sem adott ki semmit az Agymenők-re, sem a Big Bang Theory-ra sem. A nyelvet átváltva csak magyarra, már megtalálta a sorozat 12 évadát, benne az epizódokkal, annyi volt a gond, hogy semmit nem játszott le, lévén az egyetlen megtalált szolgáltatónál -vidto- semmilyen tartalom nem volt elérhető.

    Visszaváltva a nyelvet csak angolra, ott is megtalálta mind a 12 évadot, benne az epizódokkal, de itt is az volt a gond, hogy bár többször is felhozott találatban bizonyos szolgáltatót, abból csak egyetlen egynél volt lejátszható tartalom. Persze csak angol nyelven.
    De legalább volt magyar felirat letölthető hozzá. A nyelvet visszaváltva az alap magyar+angolra, ekkor már a keresésben simán felhozta a 12 évadot, az epizódokkal, + az angol és magyar szolgáltató címekkel. Ebből a magyar címek egyáltalán nem működnek, lásd a fentebbi képen a nincs tartalmat hibaüzit, míg az angol szolgáltatókból a képen kiemelt cím működik csak, és ott megy a letölthető magyar felirat fájl lejátszása is.
    Tudom, hogy ez a Linux alatti próba rajtad nem sokat segít, de talán próbáld meg az Exoshark beállításában a keresési előzmények törlését, meg amit még lehet ott törölni, és úgy kerestesd le újra egyenként.

Új hozzászólás Aktív témák