Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Mike88

    senior tag

    válasz Jony2420 #19141 üzenetére

    Androidon futtatott Kodi-nál ha jól emlékszem az alkalmazások menüpontban szerepelnek a telepített applikációk is (annak kvázi "parancsikonjai"), tehát Kodiban is tudsz böngészni az app-ok között s onnan futtatni (rég volt már, de így emlékszem). Ami a videóban szerepel (bluestacks) egy android emulátor windows alá. Fogalmam sincs, hogy az ebben futtatott Kodi-nak mennyire korlátoltak a képességei, ha csak erőforrás függvénye, akkor így megoldható az az őrült ötlet, amit te szeretnél, ehhez nem kell kodiban emulálni az androidot.
    Mindenesetre igen! Neked egy androidos eszközre van szükséged, és azon telepítsd azokat a média app-okat, amiket szeretnél és futtasd onnan. Teljesen felesleges lenne ez, amire gondolsz, minek? Ha valaki az RTL most app-ot akarja használni, akkor azt futtatja android alól, ha pedig valaki Kodi-ból akarja elérni, az addon-t használ erre. Android is elérhető akár x86-ra is, de véleményem szerint az androidnak az ég egy adta világon semmi keresnivalója nincs a médialejátszás színterén. Egy médialejátszónak tökéletesen megfelel a Libreelec amihez az addon-okat fejlesztő magyar team is nagyban hozzájárult, hogy így legyen.
    Ha kívánhatunk egyet, részemről inkább látnám szívesen azt, ha valaki a PVR részre is egy kicsit ráfeküdni egy egyedi skinnel, pl. az Aeon MQ6 skin PVR (live TV) képességeit felhasználva, de azt mégis kigyomlálva, egy annál lényegesen rendezettebb, átgondoltabb, letisztultabb, nem ennyire "dús" skinnel.

Új hozzászólás Aktív témák