- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
vhavasi
csendes tag
Pirospontot szeretné kérni fermacht1994 kollégának ezért az üzletért. Hiánytalanul, időre szállította a megbeszélt terméket
-
Dominó85
addikt
Egy nagy PHiros pontot kérnék Lasy kollegának a gyors és rugalmas üzletünkért. Egy ív kijelzővédő fóliát vettem tőle. Korrekt, megbízható PH-s, nem az első üzletünk.
* Péter - 06302461862 *
-
veterán
-
Arel
csendes tag
Jobbman kollégának kérnék egy piros pontot bejegyezni ezért a boltért. Korrekt, megbízható partner volt, csak ajánlani tudom.
Köszöntem a vásárlást! -
littlejohnny
aktív tag
Ujfennt jar a pirospont Winner_hun kolleganak. Ez alapjan privatban inteztuk...
-
EczkE
veterán
Piros pontot szeretnék kérni JasonFly79 fórumtársnak, Játék kódot vásároltam tőle. Előre utaltam és kaptam is a kódot! Köszönöm!
Asszem mindenféleképpen!
-
gozso
őstag
pirosat kérek neki
fél vese eladó..., szivárványhártya ugyanitt
-
echo001
aktív tag
udv
kérnék 1 db piros pontott caprine kolégának ezert a biznisz-ért
kösziEcho
-
kribe
őstag
Kérnék piros pontot csabiuvb fórumtársnak, ezért az üzletért, minden gond nélkül és gyorsan ment.
My soul was removed, to make room for all this sarcasm.
-
darkdead
tag
Daszkalosz19 kollégának kérnék egy pirosat ezért az üzletért.
Gyors és korrekt vásárló! -
zoli0078
csendes tag
Kérnék egy pirosat Tornado85 fórumtársnak ezért az üzletért korrekt eladó minden a megbeszéltek alapján történt.
-
darkdead
tag
Kérnék egy pirosat Nyurga kollégának!
Ezt a kábelt vette meg tőlem! -
MatheeW
csendes tag
Piros pontot kérnék Sir GAME M.. részére a gyors hibátlan üzletért,valamint, hogy az általam megjelölt helyre hozta pár órán belül az eladott terméket!
MatheeW ajánlásával!Szeretkezz, ne háborúzz!
-
Sonicooo
csendes tag
Egy piros pontot szeretnék goncz_83 kollégának ezért az üzletért!
Attis
-
christophe
csendes tag
Frz fórumtársnak pirospont jár a mai üzletért. Egy Technics fejhallgatót vettem tőle, nagyon kedves ember, minden simán ment.
[ Szerkesztve ]
-
.bruszli.
senior tag
Egy piros ponttal szeretném megköszönni hegegabi80 fórumtársnak a vásárlást,és főképp az utalás miatt a bizalmát. Korrekt és villámgyors üzletfél,minden rendben zajlott.
...ja és szóljatok ha kell olcsón egy kanna besugárzott hangya !
-
s8109csa
tag
Szeretnél piros pontot kérni hardtechno92-nek a gyors üzletért. Mindenkinek ajánlom, könnyen megegyeztünk az átadásban, korrekten állt a használt termékhez.
-
SeraVee
csendes tag
Piros pont SpeedyGonzal-nak ezért.
-
ThinkAgain
tag
Egyben szeretnék 3db pirosat kiosztani, mer egy lusta ember vagyok
Az első piros megy dabasi.elek kollégának, akinek már régóta lógok a "pontal". Egy iPhone 3G 8GB készüléket vett tőlem (link már nincs sajnos). Korrekt, pontos vásárló.
A második időrend szerint 04ahgy kollégának megy, aki nagyon olcsón adott nekem egy Arctic Cooling Freezer Pro 7-et. Rugalmas, kedves, korrekt eladó. Ez úton is köszönök mindent
A harmadikat pedig Ruszli kollégának adományozom, aki gyorsan eljuttatott hozzám egy Chieftec CTG-500-80P tápot. Azóta is csendes, és megbízhatónak bizonyult.
Köszönöm az üzleteket nektek!
Több mint egy évtizede itt... | Használt felső üzleti kategóriás notebookok számlával, korrekt forrásból, szuper áron | +36 30 554 1098 (iMessage & FaceTime is!)
-
cinkoxid
senior tag
idegbeteg18 kollégának jár a piros pont ezért az üzletért. Gyors, megbízható, korrekt.
-
Koczó93
őstag
Piros pontot szeretnék kérnicrus90 kollégának egy sikeres az üzletért. Előre utalt, korrekt partner de sajnos elhamarkodottan töröltem a hirdetést. Ha esetleg így is kapna pozitív értèkelést hálás lennék.
-
hegegabi80
addikt
Kérnék egy pirosat .bruszli. fórumtársnak, ezekből a micro SD kártyákból vásároltam tőle jó pár darabot. Korrekt megbízható gyors üzlettárs.
-
crus90
tag
Üdv mindenkinek.
Kérnék piros pontot Koczó93 kollégának vettem tőle Samsung Galaxy S3 tokokat és 5db fóliát. De sajnos a hirdetést nem találom. Csak az ő értékelését.
De minden tiszteletem a kollégáé.
Az élet túl rövid ahhoz, hogy átlagos legyél.
-
jozsi966
csendes tag
Kérnék egy szép pirosat Elenor88 -nak ezért az üzletért a gyors és korrekt hozzáállásáért.
Az élet nem fenékig habostorta Virág elvtárs
-
Male
nagyúr
Küldenék egy pirospontot pibor -nak, egy procit vett tőlem.
Minden simán zajlott, üzleteljetek vele nyugodtan!
-
greggggg
aktív tag
piros pont stuka2012 kollegának amiért önzetlenül segített. Korrekt ember.
greggggg felhasználónak 5 piros pontja 0 fekete pontja van.
-
knoz91
tag
Piros pontot kérnék szépen ambrus999 kollégának a fix, pontos és biztos vásárlásért!
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest