- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Az éj sötét és tele van Xiaomi 14T-vel
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
Borosz
őstag
Monitorvásárlás fennálló okaképpen mint jó vevőt ajánlom én is.
-
keccs
csendes tag
mrbigfootnak szeretnék egy pirospontot mert elvitt kacatokat tőlem és még sört is adott cserébe!
-
gazso007
tag
Szeretnék egy nagyon nagy Pirosat Ezért az üzletért egy nagyon rendes türelmes és korrekt fórumtársnak
kacsa83.kolléga egy igen ritka PH tag bár csak több ilyen lenne.
Bátran üzleteljetek vele megbízható és rugalmas -
gregus021
tag
PirospontLotTóni-nak ezért az üzletért.
-
Lasi007
csendes tag
Szeretnék nagy pirosat kérni dfsz34 társunknak a sikeres üzletért!
-
Destructo
senior tag
Pirospont jár radicsraduly kollégának , ezért a remek fülhallgatóért!
Korrekt eladó! Csakis ajánlani tudom!
-
mk86
tag
Sziasztok!
MaszekMester tagunknak szeretnék egy pirosat Ezért az üzletért!NZXT Phantom 410, Corsair 550 W , Asus Maximus VIII-Gene, i7 6700K, Corsair H80i, MSI GTX 1080ti , 16 GB HyperX Blue DDR4 1600 mHz, 480 Gb Kingston SSD, 240 Gb Corsair SSD, 1.5 Tb WD HDD,
-
jndno
csendes tag
GOTiBIkollégának kérek piros pontot. multifunkciós nyomtató-t vettem tőle. Minden rendben zajlott, korrekt, csak ajánlani tudom!
-
pezó
csendes tag
po1son őstagnak, egy piros pontot szeretnék adni.
red orchestra 2 goty kulcs
Pénz megérkezése után rögtön megkaptam.Úgy ahogy ígérte.Csak a Puffin lekvár ad nekem erőt és mindent lebíró akaratot !
-
kaszas2006
csendes tag
Nagyszerű eladó, minden a megbeszéltek alapján zajlott! Megy a piros vikingsanyi eladónak ezért az üzletért!
-
Revenge
tag
Szeretnék kérni egy FEKETE pontot Teebee1981 felhasználónak Ezért a videokártya "üzletért". Nem személyesen ő adta el nekem a kártyát, DE! az ismerőse GTX560Ti-ként adott el nekem egy videokártyát, gyakorlatban sima GTX560. Ti áron. A ventilátora 70% felett csörög zörög, könyörögtem legalább egy garanciáért amit átvételkor garantált, hogy intézi. Azért Teebee-nek írom a feketét, mert rajta keresztül lett intézve, gondolom nem véletlen, továbbá remélem ezek után 2x meggondolja, hogy kinek mit intéz. Sajnálom, hogy így történt.
[ Szerkesztve ]
Párhuzam---> informatikusok és kurwák között: "Úgy lesz informatikus valaki, ahogy egy ártatlan lány eljut az emberiség legősibb mesterségéhez: először kíváncsiságból csinálja, aztán kedvtelésből, végül pénzért."
-
LeG3Nd
tag
Szeretnék kérni Slownz-nak kettő pirosat, legalább. Egy Sansa Clip+ lejátszót rendeltem, az első sajnos gyári hibás volt, azonban a másodikkal már nem volt semmi gondom, probléma nélkül intézte a cserét és fizette a postaköltséget. Másodszorra tokot és fóliát rendeltem a lejátszóhoz, itt sem volt gond, gyorsan megtörtént az üzlet.
shorter of breath and one day closer to death
-
adam432
tag
Pirospont Araxay úrnak az alábbi üzletünkért. Utalt, én pedig küldtem neki a hűtőt. Korrekt, ajánlott fórumtárs!
„Si vis pacem, para bellum.”
-
alma23
csendes tag
hpeti2: pirospontot neki, "Kindle Paperwhite elegáns tokot" vettem tőle, minden tekintetben korrekt, segítőkész volt. Érdemes vele üzletelni
-
ququry
csendes tag
Piros pontot kérnék Gigi23 fórumtársnak ebből a hirdetésből vásárolta meg a töltőt.
Köszönöm“Élj úgy, hogy ne vegyenek észre ott, ahol vagy, de nagyon hiányozzál onnan, ahonnan elmész.”
-
gunyo
tag
Cthulhu Dawn mesternek kernek egy pirosat, ezert az uzletert.
Koszonom
-
tag
-
tag
Piros pontot adok Touch felhasználónak
ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt partner, köszönöm a vásárlást!Piros pontot adok Akibooy felhasználónak
ezért az üzletért.
Minden a megbeszéltek szerint történt, korrekt partner, köszönöm a vásárlást!
(Elnézést kérek, hogy kicsit késve adtam fel a terméket, ez nem szokásom, de rajtam kívül álló okoknál fogva pár napot késtem, elnézést és köszönöm a megértést...)[ Szerkesztve ]
-
Teebee1981
csendes tag
válasz Revenge #44278 üzenetére
Előszór is nem az én kártyám volt,én segítettem eladni az egyik barátomnak én úgy raktam fel a hirdetést ahogy ö mondta,és nem tűröm el hogy fél év után nekiállj pampogni inkább vidd neki vissza a kártyát hogy garozza le ne nekem sírj és osztogasd a fekete pontokat. Másodszor az hittem ez le lett beszélve tavaly,te azt mondtad hogy tökéletes a kártya hogy brutál és elfogadtad!! Ha nekem nem jó valami akkor vissza adom és nem érdekel hogy ö vett másik kártyát vagy mi a szösz.ez a te nem tudásod az üzlethez hogy nem beszélted le a próba gart meg mi egy mást 1 nap telt el az átvételtől. És ha valami bajod van nyisd ki a szádat és írj egy normális üzenetet hogy héj figyelj már rossz a kártya intézni kéne a garanciát,nem 1 garanciát intéztem az itteni hardveres eladásaim közül mindenkinek,mindenkinek kicseréltem vagy meg javították a terméket ennyi. És nem osztogattak feketét egy olyan termékért amiért nem is én vállaltam a garos ügyintézést,És ismétlem te elfogadtad a videokártyát,nem lett rád erőszakolva ezt vésd a fejedbe!!
Eddigi értékelése : http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Teebee1981
csendes tag
válasz Revenge #44278 üzenetére
Ja és senki nem panaszkodott még hogy rossz terméket adtam el neki,ebből is látszik nem az én termékem volt,de egyébként kötve hiszem hogy nyekerget a ventilátor.,te személyesen is oda mentél hozzá és kipróbáltad. A garanciális dolgot kitől kérted??az tuti nem tőlem még segítettem is volna de így nem vagyok hajlandó fáradozni vele!!
Eddigi értékelése : http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
-
ovsika
újonc
ment piros ezért az üzletért http://hardverapro.hu/apro/ab_power_500w-os_atx_tapegyseg_elado_psn-505p2c_20/hsz_1-50.html jobbman kolegának.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Eladó 2 db HomePod 2 gen
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest