- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
Hatalmas piros pontot adnék Chikatetsu-nak a Lenovo T400-ért. A gép kifogástalan, a kolléga is nagyon korrekt volt, maximálisan megérdemli. Köszönöm a gépet még egyszer
Into the void, into the emptiness, into the place beyond form
-
czelu
csendes tag
Sziasztok.Piros pontot szeretnék kérni Bigkoko kollégának ezért a ddr 2 ramért.Előre is köszönöm.
-
csabili74
aktív tag
Kérnék egy piros pontot madarhia kollegának, samsung galaxy s2 üzletért.
"Úgy kell nekem, minek jöttem a világra!" Rejtő Jenö
-
norci84
tag
Kam1kaze fórumtársnak jár egy piros!16gb-os sdhc kártyát vettem tőle!Pikk-pakk lezajlott az üzlet,ment minden flottul a megbeszéltek szerint!Korrekt,megbízható eladó,csak ajánlani tudom!
"Akinek van miért élnie, szinte minden hogyant ki tud bírni."-Nietzsche Értékelésem a régi rendszerben: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=norci84&submit=
-
szoti
csendes tag
blackpedro fórum társnak jár a piros a Proci Vízhűtés vételéért.
Köszönöm. -
norci84
tag
Palee1989-nek kérnék egy pirosat,egy remek JVC HA-FX1X füleshez jutottam hozzá a jóvoltából!Korrekt,türelmes,és segítőkész eladó!Köszönöm!
"Akinek van miért élnie, szinte minden hogyant ki tud bírni."-Nietzsche Értékelésem a régi rendszerben: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/keres.php?stext=norci84&submit=
-
zizz 2
csendes tag
Piros pontot coxagiz -nek korrekt vásárló!
zizz81
-
Pheeet
csendes tag
válasz MorphBCS #23997 üzenetére
Szeretném viszonozni MorphBCS fórumtársamnak a pirosát a Logitech Cordless Desktop MX 3200 üzlet kapcsán!
Határozott, gyorsan jó döntést hozott és nem maradt el a jutalma. Amint megkapta, kipróbálta és visszajelzett! Bátran üzleteljetek Vele, mert tökéletes vásárló!
Boldog békés ünnepeket!Pheeet
-
Audifan
tag
Eczke fórumtársnak kéretik bevésni egy pirosat, ezekért a játékokért!
Köszönöm! -
ez_meg_emaz
őstag
Kérnék egy pirosat Slownz -nak a Sandisk Sansa Clip+ 4Gb-os lejátszoért és a korrekt hozzáállásért
-
Gézengúz
addikt
Mehet a piros pont Cole86 kollégának, ezért a bizniszért
-
Cole86
senior tag
válasz Gézengúz #24022 üzenetére
Mehet viszont a piros Gézengúz kollégának, ezért a bizniszért!
>> War..WAR never changes! << Köszönöm a belém fektetett bizalmatokat,lojalitásotokat,még látjuk egymást..! "Ha keresel, megtalálsz a mátrixban"! Ha valamire szükséged lenne, illetve garanciális ügyekben továbbra is rendelkezésre álló email: skylinepc-hungary@hotmail.com - - - I'll be back! : P
-
N3ST1C
tag
Pedozsnak küldenék egy nagy piros pontot, korrekt és segítő kész volt az eladásnál.
[ Szerkesztve ]
-
molvany
senior tag
Egy szép Piros Pontot FRENK1988 Fórumtársnak a Korrekt Fóliavásárlásért
WhatsApp :+491737182060
-
kisspista
senior tag
válasz Mondeo2000 #24001 üzenetére
Mondeo2000 vásárolt tőlem ezt a processzorhűtőt: XIGMATEK Dark Knight Night Hawk Edition, pirospontot érdemel
[ Szerkesztve ]
-
edemark
csendes tag
Piros pont jár LazaPasi nak. Jó korrekt vásárló.
-
Koss64
csendes tag
Darkness... vettem egy I5 3570K-t. Hétfőn rendeltem, és aznap este, még a nehézségeket is leküzdve át tudta adni nekem a bitangot , így egy HATALMAS Piros pontot kérnék neki ! Megbízható és rendesen üzletel !!!
-
4Life
csendes tag
Karácsony előtt PIROS pontot kérnék davidunited -nek a tőle vásárolt ASHA 300 -as telefonért
-
AKs
tag
Kérnék egy pirospontot zomg2k9 -nek a http://hardverapro.hu/apro/zyxel_nsa-325/hsz_1-200.html üzletért. Nagyon segítőkész, pontos, korrekt
[ Szerkesztve ]
"There must be some kind of way out of here..."
-
Chereiose
addikt
Kérnék egy piros pontot cellpeti-nek ezér az üzletért http://hardverapro.hu/apro/ms_wmo_1_1_bazar_tesztelt_szinte_uj_egerek/hsz_1-200.html
[ Szerkesztve ]
-
Borokafa
őstag
Piros pontot kérnék Vinibali fórumtársnak BIOS chip újraírásban segített
-
v_atis
tag
Jár a piros pont krisztian112-nak ezért az üzlet-ért. Minden a megbeszéltek szerint zajlott és gyorsan.
[ Szerkesztve ]
3310-t230-c75-e51-e52-5800-e72-skate-e72-xperia ray-lumia 800-i4s-lumia 735-huawei p7-iSE-iPhone11Pro-13ProMax
-
L@co
aktív tag
Pirospont jár ezért az üzletért hpeti2 kollégának!
-
etony
csendes tag
Sziasztok.Piros pontot szeretnék kérni http://hardverapro.hu/tag/lord_dragon.html kollégának ezért a http://hardverapro.hu/apro/elado_s754_es_amd_64bit-es_procko/friss.html ért. Előre is köszönöm.
-
mpeti3
csendes tag
Nagy piros pont jár Iceakos kollégának! PSN+ feltöltőkódot vettem tőle, és minden a lehető legolajozottabban és abszolút profi módon zajlott! Csak ajánlani tudom!
Ide kell írni majd valami frappánsat...
-
blackpedro
csendes tag
szoti fórum társnak kérnék egy pirosat a kitűnő vízhűtésért.
Aktív témák
Linkeld a megkötött üzletről szóló apróhirdetést és az üzletfél adatlapját is!
PH! megbízhatósági összesítés:
- PH megbízhatóság
- a listák kezelői itt találhatóak (oldal alja)
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest